Johnny Depp žaluje: Tak mě zřídila moje »ex« Amber! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Johnny Depp žaluje: Tak mě zřídila moje »ex« Amber!

Johnny Depp
Johnny Depp (Profimeda)

Při rozvodové bitvě, která se táhla osm měsíců až do ledna 2017, vykreslila Amber Heardová (33) Johnnyho Deppa (56) jako věčně zfetovaného a opilého násilníka, který se nezdráhal ji nahou vláčet za vlasy po podlaze. 

Depp letos kontroval žalobou o více než miliardu korun za poškození dobrého jména. Škaredý příběh dvou kdysi milujících se herců má teď pokračování. Pirát z Karibiku vyrukoval s tvrzením, že obětí domácího násilí byl naopak on!

Amber jej prý v roce 2015 drsně napadla. „Hodila po něm lahev vodky, která se rozbila o bar, a střepy pořezaly Johnnyho na prstu pravé ruky. Poté mu típla cigaretu o tvář,“ žaloval Depp ústy svého právníka Adama Waldmana, podle něhož má jako důkaz sloužit fotka. Na té je Depp krátce po příjezdu do nemocnice – prst má skutečně zafačovaný a tvář mu »zdobí« červená skvrna. Hereččin právník Eric George incident naopak popírá: „Je to absurdní a zcela lživé nařčení.“

 Trailer na film Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.