Vojta Kotek v slzách: Tragická smrt jeho otce, herce a manažera od Cimrmanů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vojta Kotek v slzách: Tragická smrt jeho otce, herce a manažera od Cimrmanů!

Vojta Kotek na fotce s tátou a maminkou
Vojta Kotek na fotce s tátou a maminkou (Archiv Blesku)

Nejen jeho syn, ale také Divadlo Járy Cimrmana zažívá momentálně velmi těžké chvíle. Ve věku 66 let totiž tragicky zahynul Václav Kotek, Vojtův táta, ale také manažer a herec legendárního českého souboru. 

Podle informací Blesku byl včera nalezený mrtvý ve svém domě na Karlštějně. Za událostí stojí nejspíše nešťastná náhoda. 

Dle tvrzení jednoho ze sousedů v hercově domě hned ráno zasahovala kriminální policie, kterou zalarmovala objednaná stavební firma. Po otevření objektu byl Václav Kotek nalezen bez známek života na úpatí schodiště, ze kterého měl spadnout. Příčina smrtí je ale stále v šetření. „Vyjížděli jsme k úmrtí muže (ročník 1953). Byla nařízena soudní pitva, na jejíž výsledky se čeká. Předběžně bylo vyloučeno cizí zavinění,“ řekla Blesku mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Kolegové Václava Kotka přitom neměli o jeho úmrtí podle citovaného deníku vůbec ponětí. Zdeněk Svěrák byl na kole a podle slov své paní o ničem nevěděl, zpráva překvapila i Jana Hrabětu (79). "Jsem ve Francii a nic nevím," řekl Blesku.

Také Jaroslav Weigel (88) nic netušil. "Měl se u mě dnes dopoledne zastavit, měl mi vrátit nějaké kresby na výstavu. Ale nedorazil, ani nezavolal. Netuším, co se děje," svěřil se s obavami Weigel. Ty se ale bohužel naplnily. 



Přečtěte si
bello
26. 7. 2019 • 17:52

Ivo Adler
Pane Adlere,oni Vám něco snědli?Mně ne

ivoadler
26. 7. 2019 • 16:02

Žerou celá rodina. A za naše peníze!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.