Bartošku na Lvech nadzvedla televize: Chrlí jeden blábol za druhým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošku na Lvech nadzvedla televize: Chrlí jeden blábol za druhým!

Bartoška odmítá sledovat televizní tvorbu.
Bartoška odmítá sledovat televizní tvorbu. (Foto Aha! – Martin Sekanina, herminapress.cz)

Letos se poprvé Čeští lvi udělovali i za televizní tvorbu. V nominaci byla i reality show Výměna manželek, což nadzvedlo ze židle Jiřího Bartošku (69), který je členem České filmové a televizní akademie. 

Bartoška má právo kategorii, s níž nesouhlasí, vynechat. „Mám rád dobrou televizi. Ta vzniká i u nás, ale veškerá televizní tvorba je bohužel limitovaná časem. Kdyby se do naší televizní tvorby investovalo víc peněz a času, byla by možná i snadněji prodejná. Ale podívejte se, kolik je v Česku televizních kanálů – a všechny chrlí jeden blábol za druhým,“ řekl naštvaně Bartoška, jenž se na Výměnu manželek odmítá dívat.A výčtem negativ Bartoška neskončil.

„Herci hrají v těch takzvaných nekonečných seriálech a všichni mají úplně stejnou dikci. Ty dialogy jsou pořád dokola: „Kolik je hodin? Čtyři. A do kolika tu budeme? Do pěti.“ Televize herce »drží za kule«, protože ti lidé mají účty a hypotéky a musejí je zaplatit v daném termínu,“ rozčílil se Bartoška v rozhovoru pro časopis Týden s tím, že on sám by nikdy do nekonečného seriálu nešel.

I tihle přišli letos na Lvy!

Prestižní událost předávání cen Český lev je svátkem snad všech z filmového světa. Proto si slavnostní večer nechá ujít jen málokdo. Na červeném koberci i letos zářily známé tváře herců nebo režisérů. Mezi prvními nedočkavci byl Vojta Kotek (28), který přišel zřejmě z nákupu ověšený taškami, nebo Tereza Voříšková (26). Ta měla šaty přehozené přes ruku. 

Více informací o tématu naleznete ZDE!



Přečtěte si
ararat
6. 3. 2016 • 20:02

Marfuša,zase řádí,trpí depresemi,nikdo doma s ní nemluví a kamarátky taky nemá,tak tady se alespoň vykecá je za místního šaška.

-bello-
6. 3. 2016 • 15:57

eisenbieger my intošky neznáme výraz na mědvěda, pověz dědo !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.