Jakub Prachař: Nelítostný boj s Vojtou Kotkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jakub Prachař: Nelítostný boj s Vojtou Kotkem!

Prachař bude bojovat proti Kotkovi.
Prachař bude bojovat proti Kotkovi. (Foto ara)

Herec, moderátor a bavič Jakub Prachař (35) miluje soutěžení! To už delší dobu předvádí v pořadu Máme rádi Česko, kde si přijde na pořádný balík peněz. Jeho soutěživost a dravost je pro ostatní tak frustrující, že se proti němu představí už čtvrtý soupeř!

Do souboje s rychlým a bystrým Prachařem se dle informací časopisu Sedmička pustí Vojta Kotek (31). V hravém pořadu Máme rádi Česko proti Jakubovi stály hvězdy jako Lou Fanánek Hagen, Martin Dejdar a Jan Dolanský. Ani jeden z nich prý nedokázal překousnout tolik porážek od manžela Agáty Prachařové, proto se do kapitánské role opět hledala náhrada. „Je to velký rychlík a je hodně soutěživý, takže jemu konkurovat je dost velký problém. Ale myslím, že se budu snažit to nějakým způsobem zlomit,“ řekl před nástupem do kapitánské pozice Dolanský. Jestli se podaří Kotkovi narušit Prachařovo vítězné tažení, uvidíme v nových dílech pořadu TV Prima.

 Prachař o tchyni Žilkové: Doma jen mlčíme, už jsme si vše řekli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.