Kotkova noční můra: Nazí pupkáči s igelitkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kotkova noční můra: Nazí pupkáči s igelitkami

Vojta Kotek
Vojta Kotek (Martin Hykl/ ČT)

Vojta Kotek (32) promluvil o nové roli v detektivce s názvem Einstein. Seriál si vyžádal i několik akčních scén, kterých se herec nebál zhostit, přesto si z natáčení odnáší i zážitek, který by nejraději navždy vymazal ze své paměti.

Někteří herci se nechávají často zastupovat dubléry, naopak Kotek se v novém seriálu Einstein projevil jako opravdový hrdina - až na jeden záběr zvládl všechny kaskadérské kousky sám. „Já jsem chtěl co nejvíc věcí dělat sám, což se díky odvaze naší produkce dokonce i podařilo,“ svěřil se Super.cz herec.

„Je tam jedna jediná věc, kterou za mě dělal kaskadér a je to vlastně paradoxně jenom padání na zem, protože ten Filip má kostým, který je neměnný a nosí to samé - kraťasy a sako. A tam šlo o to, že jsem měl padat na beton a nesměl jsem se poškrábat, ze všech těch věcí to bylo skoro nejsnazší. Skákal jsem z patnácti metrů bez jištění do vody, ale nesměl jsem spadnout na zem,“ řekl webu Super.cz Kotka.

Přestože se herec v seriálu ujal i nebezpečných scén, mnohem horší pro něj bylo natčení v plaveckém bazénu v Podolí. „Musím říct, že mnohem složitější pro mě bylo projít tou šatnou a chodbami v Podolí. Tam je několik bazénků předělových, ve kterých si oplachujete nohy, a během toho, co si oplachujete nohy, tak tam spoustu pánů chodí jen tak konverzovat, stojí v šatně nazí s pupky vyvalenými a s igelitečkou, ve které je mýdlo a plavečky a konverzují a musím říct, že to pro mě bylo horší než skočit z toho můstku,“ dodal se smíchem herec.

Vojtěch Kotek o filmu Vlastníci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.