Británie na nohou: Malý Archie v ohrožení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Británie na nohou: Malý Archie v ohrožení?

Archieho nečeká život jako v bavlnce.
Archieho nečeká život jako v bavlnce. (Foto Instagram.com)

Synovi manželů ze Sussexu ještě nebyly ani dva měsíce, a už mu rodiče osnují život. V době, kdy se za pár týdnů sotva sám posadí, už bude muset absolvovat náročný program. Není to neuvážený hazard s jeho zdravím?

Když Harry (35) a Meghan (37) prohlásili, že se s nimi vydá na podzimní cestu do Afriky i malý Archie, řadu fanoušků tím nadzvedli ze židle. I když nejde o fádní oficiální návštěvu, přesto se to jejich obdivovatelům zrovna dvakrát nezdá. Program jim na sotva půlroční dítě připadá příliš náročný.

Rodina se do Jižní Afriky vydá už za pár měsíců. Jak je uvedeno na instagramu této manželské dvojice, Harry se zastaví i v Angole, Malawi a Bostwaně. Této části se ale jejich potomek nezúčastní. Takže fanoušci běsní zbytečně. Harry a Meghan sice pozvání přijali, ale přece jen jim záleží na tom, aby jejich syn byl v co největším bezpečí. I když si chtějí zároveň plnit své pracovní povinnosti.

Rodiče nehodlají navštívit jen různé organizace, ale mají také v plánu se setkat se svými fanoušky. „Toto bude naše první oficiální cesta, které se zúčastníme jako rodina!“ vyjádřili se k přesunu na černý kontinent Harry a Meghan. Pravdou ovšem je, že si Archie bude muset na cestování zvykat o mnoho dříve než děti vévodkyně Kate a prince Williama. Třeba malý Louis se na první oficiální události objevil až letos. A to, když jeho prababička slavila narozeniny.

Jak hodnotila svatbu prince Harryho a vévodkyně Meghan módní kritička Františka Čížková, si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
23. 7. 2019 • 06:59

Táhnou jí tam její černé geny,fordík jim nemusí zčernat,kdo ví po kom je,když si není jistý ani otec.

sestra
22. 7. 2019 • 13:57

Ja bych ho tam netahala, jeste jim tam zcerna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.