Studénková v zajetí mindráků: „Něco strašného!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Studénková v zajetí mindráků: „Něco strašného!“

Hvězda filmu S tebou mě baví svět se se stárnutím nesmířila.
Hvězda filmu S tebou mě baví svět se se stárnutím nesmířila. (Reprofoto ČT, foto FTV Prima)

Herečka Zdena Studénková (65) je považovaná za jednu z nejkrásnějších Slovenek. A i když jí naskakují roky a čas se zastavit nedá, přesto o tento statut podle webu Nový čas rozhodně nechce přijít. Zároveň je k sobě až krutě kritická.

Je otevřená a přímá a nebojí se mluvit o tom, co jiným ženám bývá krajně nepříjemné – o stárnutí. Jednou z jejich omlazujících metod, které fungují, je prý její o sedmnáct let mladší partner, hudebník Braňo Kostka (48). Ale ani on není evidentně všemohoucí. „Stárnutí je pro ženu něco strašné. Pochopitelně, existují ženy, které jsou nastavené jinak – jsou mámy, obětují se rodině, kašlou na to, jak vypadají ráno v zrcadle… Já jsem nastavená jinak. Možná jsem trochu pyšná, ale mně záleží na tom, jak vypadám. Takové ženy se pak ale mnohem hůře smiřují se stárnutím. Když někdy v divadle začínám repliku ,vy, taková stará…‘ pomyslím si ,dočerta, vždyť sem stará,‘ ačkoliv se tak vnitřně necítím,“ přiznala herečka podle citovaného webu v rozhovoru pro Slovenské národní divadlo.

Stárnutí je pak pro ni prý problém i v divadle. „Herečka v jistém věku přechází od postav femme fatale k postavám babiček. Mezi tím je velká mezera a tehdy herečkám často řeknou: ,Není pro tebe práce.‘“ posteskla si Studénková nad nelehkou úlohou stárnoucích divadelnic, mezi něž logicky řadí i sebe.

Zdena Studénková přiznala, že umí žárlit, až to bolí: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
12. 7. 2019 • 08:12

Studénková taková vyumělkovaná bárbína, která se bojí přirozeně stárnout, život je přeci o něčem zcela jiném....když člověk zažívá radosti, má plány, které se podaří naplnit byť né vždy na 100% ale ta síla ducha je motivující

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.