Epidemie slavných rozchodů: Poslední týdny vztahům nepřejí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Epidemie slavných rozchodů: Poslední týdny vztahům nepřejí

Bradley a Irina. Jenže jeho uhranula jiná. Lady Gaga není prvoplánová krasavice, ale její ajfr a charisma Bradleyho dostaly. Ač je Irina »superkost«, tuhle bitvu neměla šanci vyhrát.
Bradley a Irina. Jenže jeho uhranula jiná. Lady Gaga není prvoplánová krasavice, ale její ajfr a charisma Bradleyho dostaly. Ač je Irina »superkost«, tuhle bitvu neměla šanci vyhrát. (Foto Profimedia, ara)

Lepší než setrvávat v mizerném vztahu, to raději v žádném. Rozchází se kdekdo, proč si lézt na nervy? Ale když praští dveřmi celebrita, mnohem víc se o tom mluví. Minulé dny byly bohaté na rozchody.

Jak se stane, že si dva řeknou sbohem? A v jaké kondici se adieu odehrává? Umíme zachovat dekorum, nadhled a eleganci? Jak se vlastně nejlíp rozejít? Tady je manuál, jak to nepodělat ještě víc...

Bradley Cooper (44) a Irina Šaiková (33)
Odcizení trvalo už pár měsíců a definitivní krach přišel filmovým trhákem »Zrodila se hvězda«, kde si Bradley náramně sedl s Lady Gaga. Na plátně je znát úžasná chemie těch dvou. Fantastický hlas i herecký talent Lady Gaga učaroval Bradleymu natolik, že mu ruská modelka a matka jeho dcery Leu De Seine (2) najednou přišla fádní a nezajímavá. Hlavně není starosvětský a holky holt rád střídá.

CO TEĎ S TÍM?
Bradley se konečně dostane s kamarády na pivo, Irina se vrhla do focení další kampaně. Resumé zní jasně: zábava a práce jsou nejlepším lékem na nostalgii. Prostě to spláchněte a neřešte.

 

Chris Martin (42) a Dakota Johnsonová (29)
Dakota chtěla uspět i v jiných rolích, než se pořád jen svlékat a sténat jako v Odstínech šedi, ale frontman kapely Coldplay už toužil po miminu. Přitom dvě děti, dceru Apple (14) a synka Mosese (12), už má s Gwyneth Paltrowovou (46). V závěru vztahu se trošku štěkali, oba jsou impulzivní povahy, ale kde to nejiskří? Jí se nelíbil tenhle odstín nudy.

CO TEĎ S TÍM?
Dakota udělá kariéru, má volné ruce k seberealizaci, Chris si najde jistě rychle jinou potenciální matku svých dalších dětí. Zásadní je, že se zklidnili a nepálí mosty.

Jakub Prachař (35) a Agáta Prachařová (33)
Šest let po svatbě zvedl kotvy a odjel za kamarády. Do Londýna, na hory, hlavně tam, kde není ona. Agáta ho přestala bavit, zmizel náboj, vyprchaly feromony a najednou je prázdno. Ani jeden nebyli svatí a každý má jiné ambice. Ke konci vztahu už se ani nehádali, averze přešla do apatie.

CO TEĎ S TÍM?
Jakub nic neřeší, ani nekomentuje, duše rockera velí být nad věcí. Agátě zase pomůže maminka, faktický a jediný šéf obrovské rodiny. Jenom aby se moc často nepotkávali při práci. „Na všechno se ptejte Jakuba, já se musím starat o dvě děti, mám povinnosti,“ sdělila stroze bývalá modelka a moderátorka.

Více dvojic najdete v tištěné verzi Nedělního AHA!.



Přečtěte si
mumdovqlb@...
23. 6. 2019 • 16:07

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

ivoadler
23. 6. 2019 • 11:20

Máme jen jednoho zástupce - Prachařová, Prachař. Agáta je večírková, normální rodinný život jí nudí. Navíc už ani není důvod, aby ji někdo zval na večírky. Soužití se stalo otravným.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.