Issová a Melíšková: Dobyly (skoro) Monte Carlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Issová a Melíšková: Dobyly (skoro) Monte Carlo!

Martha s Klárou Melíškovou, která zastupovala Dabing Street.
Martha s Klárou Melíškovou, která zastupovala Dabing Street. (Foto Instagram.com)

Audience u monackého knížete a snídaně po boku hollywoodských hvězd. Herečka Martha Issová (38) s partnerem, režisérem Davidem Ondříčkem (49), si na mezinárodním televizním festivalu Monte Carlo připadali jako v Jiříkově vidění. 

Takový úspěch nikdo z nich nečekal. Pozvánka na filmařskou událost roku jim nepřišla náhodou, ale měli šanci vybojovat si tu hned několik cen. Ze 17 favoritů se mezi čtyři nejlepší dostali hned dva čeští zástupci: Ondříčkův dvoudílný televizní film Dukla 61 a komediální seriál Dabing Street scenáristy a režiséra Petra Zelenky (51).

„Při pohledu na nominace se mi podlomila kolena. Co mě ale nesmírně potěšilo, je nominace v ženské kategorii. Patricia Arquetteová, Penélope Cruzová a Martha Issová jsou moje vůbec nejoblíbenější herečky,“ vtipkoval Marthin partner a stihl si zatočit ruletou i v tamním casinu.

To, že nakonec žádnou cenu nezískali, jim náladu nemohlo pokazit...

 Ukázka ostravštiny Marty Issové ve filmu Dukla 61

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.