Provokatérka Verešová: S věkem se rozhodně neusazuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Provokatérka Verešová: S věkem se rozhodně neusazuje

Andrea se zjevila už v tak odvážné modelu.
Andrea se zjevila už v tak odvážné modelu. ( Foto archiv Bešeňová)

Provokovat v plavkách na pláži už jí nestačí. I když jí bude za dva roky čtyřicet, odvážně vykrojený model Andrea Verešová (38) nahodila i na mole. A když z něj odcházela odepla sukýnku a všem předvedla svůj zadeček.

S věkem se rozhodně neusazuje. Naopak! Andrea je na mole divočejší než zamlada. Na přehlídce v termálních lázních v Bešeňové se v záři reflektorů zjevila sice v jednodílných plavkách v tak odvážných, že jí tenký proužek látky sotva zakrýval bradavky. To jí ale nestačilo. Miss Slovensko 1999 se na konci mola nechala unést a nečekaně si odepnula sukýnku.

„Na tuhle část jsem se těšila nejvíc. Byl to skvělý zážitek,” prohlásila rozjařeně. Nad pevným zadečkem se jí houpalo andělské peří, které bývá součástí velkolepé módní show značky Victoria´s Secret a pro kterou si přeje chodit snad každá modelka. Tento sen si nicméně málokterá splní. Podle zjištění Aha! měla andělská křídla na pírko stejné jako modelka Adriana Lima (38). 



Přečtěte si
jujpetr
17. 6. 2019 • 10:35

-------------------Naajítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.