Nová hvězda: Mahulena Bočanová (52) VELKÝ NÁVRAT DO TELEVIZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová hvězda: Mahulena Bočanová (52) VELKÝ NÁVRAT DO TELEVIZE!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Herminapress.cz)

Strach, slzy i přívaly štěstí! Poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2 před prázdninami přinese emoce, které se budou střídat jako na horské dráze. Ha Thanh Špetlíková (30) prožije před kamerou pokus o vraždu a Klára Sedláčková Oltová (43) pohádkovou svatbu.

O děsivé drama se postará Jaroslav Matějka (41) coby zákeřný právník Zálešák, který schválně srazí autem sestřičku Tien v podání Špetlíkové a z místa nehody ujede. „Lékaři se budou bát o to, zda vůbec přežije,” prozradil deníku Aha! dobře informovaný člen štábu s tím, že noční natáčení nebylo tak dramatické, jak to na obrazovce bude vypadat. „O krev na hereččině tváři se postarali zkušení maskéři,” dodal.

Vyvážili to

Aby se ale Ordinace neloučila před prázdninovou pauzou se svými diváky jen děsivými scénami, v dnešním díle dojde i na romantiku. O tu se postará nevěsta Klára Sedláčková Oltová jako vrchní sestra Květa s ženichem, zdravotním bratrem Vilíkem, kterého hraje Roman Štabrňák (35).

První veselka

„Užívala jsem si to jako doopravdy a moc jsem se na toto natáčení těšila. Ty šaty, květiny v kostele, pěvecký sbor... Krásné to bylo! Byla to moje první filmová svatba, když nepočítám Svatební košili v Kytici, ale tam to bylo trochu jinak,“ netajila radost z natáčení herečka, které to ve svatebních šatech moc slušelo.

Co na diváky čeká po prázdninách? Velký návrat!

Ještě před prázdninovou pauzou se v Ordinaci objeví nové postavy, které na podzim zamíchají hodně dějem okolo postavy primáře Máry v podání Roberta Jaškówa (49). Mezi nejvýraznějšími tvářemi bude Mahulena Bočanová, která měla na obrazovkách delší pauzu. Naposledy si totiž zahrála opravdu velkou seriálovou roli v roce 2012 ve Vyprávěj a od té doby se objevovala před televizní kamerou jen příležitostně.

Nová posila: Mahulena Bočanová (52)

Postava: Márova exmanželka Darina
Herečka navštíví Leoše Máru v Kamenici jako jeho bývalá žena Darina. A má netradiční prosbu, do Kamenice se chystá nastoupit Márova snacha a Darina chce, aby ji Mára v žádném případě nepřijal.

Nové posily: Patrik Děrgel (30) a Markéta Frösslová (31)

Postava: Márův syn Patrik a jeho žena Táňa
Márova snacha přinese do Ordinace pořádný vítr. Oživí dávné problémy, které měly zůstat pohřbeny v minulosti. Má napjaté vztahy s tchyní Darinou (M. Bočanovou) kvůli jejímu a Márově synovi Patrikovi, kterého bude hrát hereččin skutečný partner Patrik Děrgel (30). Ten bude ale natáčet až v srpnu.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
13. 6. 2019 • 11:29

Je vidět,že u nás už ubývá kvalitní herecká generace,typu Hrušín­ský,Kem­r,Brzo­boha­tý a jiní.Ti dnešní ,,herci,,jsou nevýrazní,nmají žádný styl a úroven,hrůza se na nové filmy dívat,o ,,blbých,,seriálech nemluvě,tak se oprašují známosti,potřebuje peníze,aby uživila dceru,škoda slov...

aveneta
13. 6. 2019 • 08:37

Žádné terno....Bočanová velmi průměrná herečka, která asi sympatie národa nepochytá....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.