Vykradli vilu lékaře slavných! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vykradli vilu lékaře slavných!

Vila se stala obětí útoku zlodějů.
Vila se stala obětí útoku zlodějů. (Foto Aha! – Robert Klejch, David Malík, Alexandr Malachovský, Reflex)

V domě lékaře, který operoval hned tři české prezidenty, úřadovali lapkové. Přednosta ortopedické kliniky Nemocnice Na Bulovce, prof. MUDr. Pavel Dungl (71), se ocitl v hledáčku neznámých pobertů. 

Podle očitých svědků se do vily v pražském Braníku zloději vloupali počátkem června. „Můžu potvrdit, že se případem vloupání zabýváme,“ potvrdil deníku Aha! policejní mluvčí Jan Daněk. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování ale nebudeme poskytovat žádné bližší informace,“ dodal mluvčí. Sám pan profesor je z nechutné zlodějny hodně vytočený. Přišel údajně o věci v hodnotě statisíců korun. „Nebudu o tom mluvit,“ odvětil na dotaz Aha! do telefonu. Je vidět, že ho nenechavé ruce lupičů pěkně rozčílily. A to slavil jen pár týdnů před smutným incidentem narozeniny. 

Měnil kyčel i Kodetovi
Vyhlášený a vyhledávaný ortoped vyřešil zlomeninu krčku u Václava Havla (†75), který nemohl mít anestezii. Vášnivému lyžaři a tenistovi Václavu Klausovi (77) operoval kyčelní kloub. Exprezident si tak nemusí nic ze svých zálib odpírat. A současnému prezidentovi Miloši Zemanovi (74) se postaral o pakloub první záprstní kosti v palci, aby mohl vůbec obout boty. Profesor Dungl operoval kyčel také herci Jiřímu Kodetovi (†67).Dokonce dělal i reoperaci, když si hvězda filmu Pelíšky přes přísný zákaz přehodila nonšalantně nohu přes nohu a kloub vypadl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.