»Don Klaus«: Chytal bronz na Sicílii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Don Klaus«: Chytal bronz na Sicílii

Dovolenou má za barbarský přežitek, a přesto chytal bronz na Sicílii
Dovolenou má za barbarský přežitek, a přesto chytal bronz na Sicílii (Foto ara)

Nesnáší zahálku, nudu a nikdy ho neuvidíte se jenom tak válet na dovolené u moře. Tak se vždy veřejnosti představoval exprezident Václav Klaus (78), který dokonce považuje dovolenou za „barbarský přežitek.“ Přesto si ale letos zajel »válet šunky« na italskou pláž. 

Klaus několik let po sobě vyráží vždy v srpnu na mezinárodní vědeckou konferenci na Sicílii, kde různé profesory a vědce obohacuje o své myšlenky na globální oteplování a další témata. „Vždy přijel na poslední chvíli, jen letos se letos rozhodl, že poletí o den dřív, aby neměl takový cestovnístres,“ sdělil pro deník Aha! jeho blízký zdroj. Dřívější příjezd na konferenci mu tak umožnil jeden den válení u moře. 

Místo knihy klobouk

Sám o sobě tvrdí, že nesnáší nic nedělání a pokud se někde natáhne, tak při tom bude držet vždy chytrou knihu. Ta ale na fotkách, které Aha! získalo, vidět není. Jen Klaus ve stylovém klobouku na nich vypadá jako zasněný sicilský »don«. Bývalý prezident přitom v minulosti doporučoval vládním ministrům, aby si nebrali dovolenou, a radši se věnovali práci. I na dubnovém křtu svého již čtvrtého cestopisu zopakoval: „Můj názor na dovolené, že to je barbarský přežitek z minulých století, který se omylem zachoval do dnešní doby, trvá dál.“

 Vyjádření Václava Klause k volbám



Přečtěte si
havran2
11. 9. 2019 • 05:48

Ten by měl chytat bronz přes mříže a dýchat cezený vzduch !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.