Krampolová na kapačkách: Posílá pozdrav ze špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krampolová na kapačkách: Posílá pozdrav ze špitálu

Na JIP ji drželi za sklem. Vypadalo to s ní vážně.
Na JIP ji drželi za sklem. Vypadalo to s ní vážně. (Foto Herminapress.cz)

Už je v péči lékařů víc než doma s manželem Jiřím Krampolem (80). V pondělí sanitka znovu odvezla Hanku Krampolovou (57) z bytu nedaleko pražského Staroměstského náměstí. Skončila na kapačkách. 

Chybí jí vitamíny i minerály, protože stále vytrvale nejí. „Když ji přiměju spolknout pár soust, zvrací a je jí zle,“ svěřil deníku Aha! herec. Už si se ženou neví rady. Ocenil by odbornou pomoc. „Bez lékařů to evidentně nezvládneme,“ zoufá si herec. Od března neřeší pomalu nic jiného, než manželčino nepochopitelné a nenadálé nechutenství. Z fotek je zřejmé, že Hanka už v nemocnici pookřála.

Jenže neustálé převozy na JIP opravdu nejsou trvalé řešení. Poprvé zkolabovala v březnu, podruhé na květnovém soustředění Muže roku v Tunisku a do třetice krátce po návratu do Prahy. A pokaždé byla na kapačkách s totálním vyčerpáním organismu.

Krampolův manažer kritizuje zacházení s nemocnou Hankou! A sestra Ivety Bartošové od její smrti poprvé promluvila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mechitz
1. 6. 2019 • 09:20

Copak opravdu není síla, která by tuhle trosku dostala do blázince? Jiříček chce být asi vdovcem a nebude to dlouho trvat.

majojo
1. 6. 2019 • 09:11

Proč posílá pozdravy, když o ně nikdo nestojí? Národ fakt žije jinými problémy, než je nechutenství jedné bezvýznamné nuly.

vigela
1. 6. 2019 • 07:01

Den bez Haničky si už ani neumím představit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.