Manželka Jiřího Krampola Hana: ZNIČENÝ ŽALUDEK A STŘEVO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželka Jiřího Krampola Hana: ZNIČENÝ ŽALUDEK A STŘEVO!

Hana Krampolová v nemocnici Na Františku
Hana Krampolová v nemocnici Na Františku (Daniel Černovský)

Žaludek a dvanácterník. Tyhle dva orgány Hany Krampolové (58) teď na interně pražské Nemocnice na Františku pečlivě vyšetřuje tým lékařů. Aby našli konkrétní přičiny jejího stavu. „A Hanka tam bude hospitalizována tak dlouho, dokud se na příčinu jejího nechutenství nepřijde,” sdělil deníku Aha! její manžel Jiří Krampol (80).

Už potřetí za poslední tři měsíce skončila v péči lékařů. Příčinou toho, že odmítá potravu, totiž nemusí být jen psychika, ale i špatná funkce některých vnitřních orgánů. Mizerná životospráva, kterou hercova Hanička bohužel dlouhodobě »dodržovala« mohla zapříčinit žaludeční a dvanácterníkové vředy, přítomnost helikobakteria (bakterie kolonizující žaludeční sliznici pozn. red.) na žaludeční sliznici a další neplechy. Vypadá to, že je má zničené!


Tyčka místo cigára
„Hanička je tady ale v těch nejlepších rukou. Má ji na starosti primář interny profesor Špaček, který je vážně vynikající. Dal si za úkol, že přijde na to, co způsobuje to Hančino nechutenství a já mu věřím,” svěřil se Krampol, který se prý snaží navštěvovat manželku obden. V nemocnici je už čvrtý týden.
„V těch vedrech je to cestování pro mě úmorné, ale snažím se. A mám taky radost, protože Hanka začala už trochu jíst,” míní Krampol, který manželce nosí ovoce a tyčky, které prý ráda chroupe. „Zakázali jí kouřit. Cigareta je totiž pro žaludek a dvanácterník pěkný svinstvo. Tak jí říkám: Vždycky, když dostaneš chuť na cigáro, vem si tyčku,” směje se herec.


Dlouho zlobila
Tohle se Krampolové, zvyklé vyhulit několik krabiček denně, sice vůbec nelíbí, ale prý se snaží. „To víte, že občas u někoho to cigáro vydyndá a jde si tajně zakouřit, s tím já ale nic neudělám,” povzdechl si herec, který má co se týče manželky jasno. V žádném případě prý nepřipustí, aby se z nemocnice vrátila domů. „Kdepak. Až bude ve stavu, kdy bude moct být propuštěna, hezky poputuje na další a dlouhou léčbu. Chci ji mít konečně zdravou,” prohlásil Krampol. Herec doufá, že dlouhodobá Hančina léčba proběhne v Psychiatrické léčebně Červený dvůr. „No jo, nedá se nic dělat. Holka zlobila dlouho, tak teď musí pro sebe – a zdůrazňuji také pro mne – něco udělat. Už se s tím, ač nerada, smiřuje,” uzavřel Krampol.

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yjbebqwlb@...
1. 7. 2019 • 09:52

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

nfgvyjnf@...
30. 6. 2019 • 10:36

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

xsedmikraska
27. 6. 2019 • 10:14

Hanka je na tom zhruba jako Iveta Bartošová, alkohol a prášky dokáži v organismu nadělat velkou neplechu. Má ale velké štěstí, že má starostlivého a milujícího manžela, který se snaží v jejím zájmu činit to nejlepší. Držím oběma palce, aby to zvládli a nastaly lepší časy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.