Meghanin bratr supí vztekem: Co sestře nehodlá odpustit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meghanin bratr supí vztekem: Co sestře nehodlá odpustit?

Povedená rodinka vévodkyně Meghan!
Povedená rodinka vévodkyně Meghan! (profimedia.cz, archiv)

Nevlastní sourozenci k vévodkyni ze Sussexu vřelou náklonnost rozhodně nechovají. Je to přesně naopak. Špínu na ni kydají, kde jen můžou. Podobně jako jejich otec Thomas Markle se k sobě zkrátka snaží přilákat pozornost za každou cenu. Teď momentálně perlí „její“ povedený bratříček.

Před tím byla ale mistrní osočování z veškeré bídy světa nevlastní sestra Meghan, Samantha. Obvinila Meghan, že chce svým chováním zabít jejich otce. Teď ji pro změnu vystřídal Thomas junior, jež do médií srdceryvně provolává, že kvůli slavné sestře ztratil práci i bydlení. A Meghan mu prý odmítá pomoci a vůbec s ním nekomunikuje!

Život na dně
A tak momentálně nevlastní bratr musí pobývat se snoubenkou, jejím synem a dvěma psy v laciném hotelovém pokoji. To celé se děje podle jeho interpretace jen proto, že ho nikdo nechce zaměstnat, jelikož má kvůli Meghan  naprosto otřesnou pověst. „Hůř mi v životě nebylo. Žiju v malém hotelovém pokoji, což je dost těžké pro Darlene a jejího syna, pro nás všechny. A to vše jen kvůli tomu, že jsem se stal ostře sledovaným bez toho, abych za to jakkoliv mohl. Každý můj krok sledují pod mikroskopem, ale také celou moji rodinu. Říkali toho o mě už tolik – pravdu i lži; nikdo mi teď nechce pronajmout dům a dát práci. Je těžké to přijmout, kdy jsem o to vůbec nežádal,“ stěžoval si v rozhovoru pro britský deník The Sun.

Nutno podotknout, že v rozhovoru, za který mu zaplatili, nenechal na vévodkyni ze Sussexu takzvaně suchou nit. Jenže to, že ho nechce nikdo ubytovat, spíše souvisí s faktem, že dům, že kterého se musel vystěhovat kvůli neplacení nájmu, zanechal po sobě v naprosto otřesném stavu. Tomu se ale Thomas Markle mladší brání. A opět vinu svaluje na sestru: „Meghan mi měla pomoct se se vším srovnat, hlavně s tou pozorností,“ omílá dokola. On je zkrátka neviňátko samo!

 



Přečtěte si
miasek
1. 6. 2019 • 14:15

Stary chlap, ktery nema sve vlastni bydleni a musi byt v pronajmu, to dost o nem svedci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.