Poplach v královské rodině? Harry a Meghan mizí ze scény | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poplach v královské rodině? Harry a Meghan mizí ze scény

Princ Harry a vévodkyně Meghan se po narození syna schovávají před světem.
Princ Harry a vévodkyně Meghan se po narození syna schovávají před světem. (profimedia.cz)

Po narození prvního potomka Harryho (34) a Meghan (37) manželská dvojice téměř nevychází  z  domu ve Frogmore Cottage. Zda je důvodem jen to, že se oba chtějí naplno věnovat svému synovi, teď objasnil blízký kamarád prince Harryho Johnny Hornby.

Podle něj za skutečností, že se po princovi a vévodkyni skoro slehla zem, stojí vážně jen jejich synek Archie. Jak říká Johnny Hornby, Harry děti miluje a ze svého syna nedokáže spustit oči, chce s ním být pořád v kontaktu. „Oba Archieho zahlcují maximální možnou láskou,“ tvrdí Harryho kamarád podle webu Jeden Deň Plus.

Harry se musel ale od svého potomka před nedávnem na chvíli vzdálit, aby podpořil svou přítomností charitativní zápas v pólu, který se konal v Římě. Pořádá ho totiž organizace Sentebale, jíž princ založil v roce 2006. Pomáhá postiženým a HIV nakaženým dětem.

Když se po akci vracel letadlem domů, poznala ho jedna z cestujících: „Všimla jsem si, že tam sedí velmi unavený muž. Když se na mě podíval, pochopil, že jsem ho poznala. Usmál se na mě a pozdravil. Bylo to milé. Když vystupoval z letadla, poděkoval posádce i pilotům,“ svěřila magazínu Hello.

Navzdory únavě je ale Harry ze své role otce nadšený. „Být otec je vzrušující věc. Myslím, že je velmi šťastný a připravený na to být skvělým tátou. Děti má velmi ráda a ony jeho také,“ řekl spoluhráč Harryho Nacho Figueras.

Na svatbu Harryho a Meghan očima módní guru Františky Čížkové se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jugpetr
31. 5. 2019 • 13:10

[[--Najítt nahe-zeeny ve vaší
oblasti na toto : da.gd/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.