Jiří Krampol praštil do stolu: Hanku zbavím svéprávnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Krampol praštil do stolu: Hanku zbavím svéprávnosti!

Krampol s manželkou.
Krampol s manželkou. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Pobytem v tuniské nemocnici to neskončilo. Neuběhl ani týden a Hanku Krampolovou (57) zase odvezla z domova sanitka. „Hanička zvracela a nic nejedla,“ prozradil deníku Aha! Jiří Krampol (80). 

Je už z celé situace kolem manželčina nechutenství zničený a vyčerpaný. Zkoušel jí nabízet různé laskominy, nabízel jí čerstvé ovoce i zeleninu, ale s ničím neuspěl. Když do sebe Hanka, aby mu udělala radost, náhodou něco dostala, zvracela. Nemohl se už dívat, jak se mu ztrácí před očima.

„Hanička je v nemocnici, dávají jí kapačky. Ale stejně nevím, co bude dál,“ přiznal smutně herec. „Nechápu, co se stalo. Na jaře přestala jíst a strašně zhubla. A nelepší se to. Nechápu, že po tolika týdnech nemá třeba hlad,“ kroutí hlavou Krampol. Navíc Hanka je podle jeho slov přesvědčena o tom, že je zdravotně v pořádku. „Je v nemocnici, pak podepíše revers, a co já s tím udělám? Nic. Pořád dokola opakuje, že je zdravá a nic jí není a proč ji dávám do nemocnice,“ posteskl si serveru eXtra.cz zoufalý manžel. „Kdyby ji doktoři znesvéprávnili, bylo by to řešení!“ došla Krampolovi trpělivost s vlastní ženou.

Nejí kvůli filmu?

Někteří kamarádi Jiřího se domnívají, že Hanka chtěla zhubnout, když jí režisér Tomáš Magnusek (34) slíbil roli. Z nabídky nakonec sešlo, ale mohla nastartovat Hančino nechutenství. Třeba chtěla být před kamerou šlank a vymklo se to.

 Krampolův manažer kritizuje zacházení s nemocnou Hankou! A sestra Ivety Bartošové od její smrti poprvé promluvila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.