Blanarovičová prozradila své triky: Ženy nad 50, inspirujte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blanarovičová prozradila své triky: Ženy nad 50, inspirujte se!

Herečka Yvetta Blanarovičová
Herečka Yvetta Blanarovičová (Foto: Jan Tůma a archiv Blesku)

Yvetta Blanarovičová (55) na svůj rozhodně nevypadá. Její postavičku by jí mohla závidět nejedna dáma. Jak se udržuje v tak skvělé kondici a co dělá pro své zdraví?

Makání v posilovně se jí pořádně vyplácí. Není to však jenom o posilovně, jak vyzradila známá herečka. Kvůli tomu, aby vypadala tak, jak vypadá, musí prý navštěvovat i kosmetický salon. Co za procedury podstupuje?

„Dříve jsem závodně plavala, cvičím jógu, a protože už mi není dvacet, třicet, čtyřicet a bohužel už ani padesát, začala jsem spolupracovat s jedním kosmetickým salonem. Také pravidelně docházím do vyhlášeného sportovního centra, kde skoro denně trénuji… V salonu pracují s bylinnou kosmetikou, která je takzvaně podpůrná, takže tam docházím na detox a hlavně na lymfatické masáže. Do toho se ještě nesmírně těším z toho, že mi dělají takzvaný refresh obličeje. Tím nemyslí žádné drastické liftingy… Posiluji, cvičím jógu a dělám do toho i jiné věci. Využívám vše, co mi sportovní centrum nabízí, takže cvičím třeba kinesis…,“ vyzradila své metody k mladistvému looku Yvetta Blanarovičová.

 Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
23. 6. 2019 • 11:34

To přece není žádné tajemství. Masturbovat, masturbovat, masturbovat.

abil
22. 6. 2019 • 17:23

Postavu ma opravdu bezvadnou, ale oblicej jako plastikovou masku, sotva muze mluvit. A rozum, na rozdil od obliceje, prifouknout nejde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.