Koukalová místo návratu k biatlonu ukázala »tetování«: Tři kérky a sbohem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koukalová místo návratu k biatlonu ukázala »tetování«: Tři kérky a sbohem!

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Petr Slavík/Český biatlon)

Zazvonil zvonec, pohádky je konec. Gabriela Koukalová (29) po několikaměsíčním váhání dala definitivní sbohem biatlonu a rovnou si našla novou zábavu – tetování! Její tělo zdobí hned tři »kérky«.

Koukalová se s kariérou poprvé rozloučila před dvěma lety, bolavá lýtka ji tehdy do stopy nepustila. Od biatlonu se úplně odstřihla, věnovala se svým zálibám a napsala kontroverzní knížku o své kariéře, kterou »nakrkla« řadu bývalých kolegů. A taky malovala.
Nejen na plátno, ale rovněž po svém těle, které zdobí hned tři zbrusu nová tetování! Levá paže nese kolibříka v letu, pravé předloktí smyslné rty s francouzsky vyvedeným nápisem a levý ukazováček maličké srdíčko. A kdoví, co »Gábi« skrývá pod tričkem, kam se může podívat jenom manžel Petr Koukal…


Gábina má obrázky na kůži od letošního jara a teď bude mít spoustu času na přidělání dalších, když už nebude muset řešit dilema, zda se k milovanému sportu vrátit či nevrátit. „Uvědomila jsem si, že sportovní výsledky nebo vidina nějakého pomyslného vítězství nemusí nutně znamenat šťastný život,“ vysvětlila své biatlonové loučení.

Kolibřík
Oblíbený je kvůli své kráse a eleganci a značí lásku k životu a touhu po svobodě. Že by vysvětlení dvojího biatlonového konce?

Srdíčko
Symbol lásky a lidské vitality. Pro koho nebo kvůli čemu si ho asi bývalá biatlonistka nechala namalovat?

Smyslné rty
Výrazné rudé rty doplněné nápisem »la femmale«, neboli »žena«. Podepsal si tak Gábinu její milý Petr, nebo si ženskost musí připomínat sama?

Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.