HANEBNOST! Okrádala nejlepší kamarádku i jejího synáčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

HANEBNOST! Okrádala nejlepší kamarádku i jejího synáčka

Okradená Samantha Robsonová (39).
Okradená Samantha Robsonová (39). (Twitter, profimedia.cz)

Hřála si hada na prsou. Tak nějak se dá popsat vztah mezi Samathou Robsonovou (39) a její nejlepší kamarádkou, která jí v jejím domě kradla peníze. Neštítila se ani hrabat v peněžence jejího malého syna!

Samantha se s Tanyou Sellarsovou seznámila v roce 2010. „Sháněla jsem hlídání pro syna Ewana. Ona se zrovna přestěhovala do naší ulice, vídaly jsme se a staly se z nás dobré kamarádky. Sem tam jsem se jí starala o kočky, chodily jsme na procházky s dětmi,“ popisuje Samantha jejich vztah a dodala, že roli chůvy nakonec svěřila právě jí.

Samantha se s Tanyou víc a víc sbližovala, a dokonce jí dala klíče od svého domu. Netrvalo však dlouho a Samantě začaly mizet z peněženky peníze. „Byla jsem přesvědčena, že mi je krade někdo v práci. Řekla jsem to Tanye a ona mi poradila, ať dám v práci výpověď. Že by prý nemohla dělat s někým, kdo je potenciální zloděj,“ řekla Tayna, která se rozhodla do domu nainstalovat kamery.

Záběry z kamer nakonec odhalily něco hrozného. „Když jsem na záběrech viděla, jak se mi hrabe ve věcech, a dokonce bere peníze z peněženky mého syna, udělalo se mi fyzicky zle,“ svěřila se zhrzená Samantha, která přišla o 60 tisíc korun!

…neštítila se ani vybrakovat peněženku malého Ewana.

Údajná kamarádka u soudu vyfasovala 21 měsíců podmíněně. „Nejhorší je, že ani neprojevila lítost. Chci všechny varovat: Dejte si pozor, jestli si nehřejete na prsou hada,“ dodala Samantha.

 

Údajná kamarádka se hrabe Samantě ve věcech…

Na video ohledně krádeže se můžete podívat zde:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.