Vdovec po Bartošové (†48) Josef Rychtář: DO URNY ZATAVIL POKLAD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdovec po Bartošové (†48) Josef Rychtář: DO URNY ZATAVIL POKLAD!

Urna byla v bytě Rychtáře vždy na pietním místě obklopená spoustou jejích věcí.
Urna byla v bytě Rychtáře vždy na pietním místě obklopená spoustou jejích věcí. (Foto Aha! – D. Malík, D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, P. Machan, A. Malachovský)

Teprve pět let po smrti Ivety Bartošové (†48) vyšlo najevo, proč zpěvačka neodpočívá v okázalém hrobě, který jí její druhý manžel Josef Rychtář (60) nechal zřídit na hřbitově v Říčanech. S Ivetou jsou totiž v urně zatavené i její šperky.

Tedy: veškeré zlato, které měla na sobě, když v osudný den skočila pod vlak. Nechybí ani hodinky, snubní a zásnubní prsten, které dostala od svého manžela Josefa.

Ivetu do hrobu nedám!

Zpěvaččin syn Artur Štaidl(22) prý tyto předměty nechtěl, a tak je šel do úschovny vyzvednout po zpěvaččině smrti nakonec Josef Rychtář. „Řekl jsem si, že by měly být s Ivetkou, tak jsem je nechal dát do urny,“ svěřil Rychtář, který ji má dodnes doma a střeží ji jako oko v hlavě. V krematoriu prý byli nesmírně laskaví, zatavenou urnu otevřeli, šperky do ní uschovali a potom ji opět zaplombovali. „Já se bojím dát Ivetu do hrobu. Jsou různí vandalové, které napadne ledacco,“ říká Rychtář s tím, že ale především chce mít Ivetu doma, aby ji měl stále vedle sebe.

Artur nepřišel na hrob

Paradoxem tedy je, že Rychtář kroutí hlavou nad tím, proč Ivetin syn Artur za dlouhých pět let ani jednou nenavštívil hrob. „Nikdy nepochopím, proč na hřbitov nepřinesl mámě ani jednou kytičku. To si neumím vysvětlit. Vždyť jí miloval a ona jeho. Stavěla ho vysoko vysoko nade mne,“ přemítá Rychtář. Jeho otázku ale velmi třefně zodpovídá Arturova chůva Golda, která byla Ivetinou hospodyní, manažerkou a kámoškou dlouhých třináct let. „Nevidím důvod, proč byl měl Artur chodit s kytičkou někam, kde maminku nemá. To tu svíčku může zapálit kdekoliv,“ říká rozhodně Golda a dodává: „Pan Rychtář neudělal správně, že má Ivetu doma. Kdo jiný má mít větší právo na mámu než dítě?“

Zbytek článku najdete v tištěné verzi Aha!

Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
29. 4. 2019 • 08:31

A opět píše výraz od k slušnak..

nicnezpravda
29. 4. 2019 • 08:06

Rychtář nadává na bulvár ve kterém přitom už skoro 8 let exhibuje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.