Moderátor Jan Musil po těžkém úrazu páteře: Nemohl vstát, teď kraluje silnicím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Moderátor Jan Musil po těžkém úrazu páteře: Nemohl vstát, teď kraluje silnicím!

Moderátor Honza Musil po úrazu páteře.
Moderátor Honza Musil po úrazu páteře.  (Instagram)

Nemocniční povlečení opustil teprve před měsícem. Moderátor Jan Musil (51), který si v prosinci zlomil páteř, propíchl plíci a pochroumal 11 žeber, si už ale sedá i za volant. Stihl také jízdu na kole i posilování ve fitku.

Skoro to připomíná medicínský zázrak. Před dvěma měsíci ještě vůbec nevěděl, jestli se někdy postaví na nohy a bude normálně chodit, teď už si klidně sedne na sedadlo řidiče a šlape na pedály. „Řízení mi jde, ale nohy brzy bolí. Dojedu z naší vesnice do Prahy po dálnici, ale ve městě nejezdím,“ prozradil nám Honza.

„Nemám stoprocentní jistotu. Až to bude v pořádku, začnu teprve řídit. A za jak dlouho? To opravdu nevím. I když se snažím fungovat, odpoledne až na výjimky trávím doma a odpočívám,“ dodal moderátor, který většinu řízení přece jenom nechává na partneru Jakubovi (29). Po tom, co se zřítil ze žebříku, strávil v nemocnici tři měsíce. V lednu ještě neudělal bez chodítka ani krok.

Jak vypadaly Honzovy první kroky po operaci se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
15. 4. 2019 • 15:00

Honzo....fajn, že jste zase fit, jen to doladit tak držím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.