Honza Musil si zahrává: Varují ho i odborníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Honza Musil si zahrává: Varují ho i odborníci!

Šťastný Honza Musil
Šťastný Honza Musil (Facebook)

Ještě nedávno neudělal krok bez berlí, teď chodí trénovat svaly do posilovny! Honza Musil (51), který si před třemi měsíci při pádu ze štaflí přerazil páteř, zlomil jedenáct žeber a propíchl plíci, by to ale neměl přehánět. Varují ho i odborníci!

Jen co ho v březnu pustili ze špitálu, maká na sobě snad víc než dřív. „Dnes kondička ve fitku a zítra bazén. Jsem zvědav, jak mi půjde kolo, které smím zkusit. Zatím tedy jen kolem domu. Můj fyzioterapeut Honza Mikeš mi řekl, že mohu zkusit rychlé kroky a právě i opatrně kolo,“ okomentoval moderátor snímek, na kterém cvičí s činkami. Musilův zápal pro věc vyvedl z míry i deníkem Aha! osloveného odborníka na ortopedii.

„Obecně lze říci, že je to možné, ale moc bych to nedoporučoval. Nemohu se vyjadřovat ke konkrétnímu případu, když jsem neměl k dispozici rentgen, ale po takovém úraze se to se cvičením nemá přehánět. Spíše se doporučují různá dechová cvičení,“ řekl Aha! ortoped MUDr. Bedřich Helm. „Někteří lidé jsou tvrďáci, svou zarputilostí si ale mohou někdy i způsobit nepříjemné následky!“ dodal varovně.

 Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
5. 4. 2019 • 10:06

Honza Musil by mel rychle zacit pracovat na dalsim, stejne smrtelnem urazu. Jinak po nem zase za chvili pes nestekne. Je mi z jeho uporne snahy se zviditelnovat za jakoukoli cenu na bliti. Preslazeny, ulhany blbe.cek, at jde do zadeke a uz se nevraci. Tfujtajksl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.