Moderátor Musil: Zrušili mu pořady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátor Musil: Zrušili mu pořady!

Honza Musil
Honza Musil (Facebook)

Oblíbený moderátor Honza Musil (54) přinesl fanouškům na sociální síti velmi smutnou novinku. Na televizních obrazovkách bude k vidění pouze v reprízách, jeho pořady totiž vedení TV Barrandov zrušilo!

O konci pořadu Nebezpečné vztahy se spekulovalo už dříve. „Pro mě začíná nová etapa a to, co se šeptá od června v médiích, se stalo skutečností. Moje pořady jsou vedením TV Barrandov zrušeny,“ informoval Musil.

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video se připravuje ...

„Jsem vděčný za velkou řadu diváků a příznivců, které si moje pořady získaly. Bez vás bych nebyl ani já, ani pořady, které patří, byť už jen v reprízách k těm nejsledovanějším na TV Barrandov,“ dodal moderátor.

Munzara vyprovodí letadla! A Musil už se postavil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michal Malženický
4. 10. 2021 • 11:33

Homosexsuálom v našej kultúre už dávno neubližujeme avšak v súčasnosti je hnutie PC z US ktoré znamená ohrozenie pre západnú civilizáciu tým že z liberálnych tém robí módu. Napríklad toto hnutie spôsobilo klimatickú katastrofu tým že už v sedemdesiatich rokoch zabránilo širšiemu využívaniu atómu a diskúsii o použití antikoncepcie v rozvojových krajinách. Samotný program nebezpečné vztahy bolo svetovou jedničkou a podľa mňa išlo o skutočné príbehy s prevažne skutočnými účastníkmi. opačné názory boli fake news.

stalaning
4. 10. 2021 • 08:14

Konečně půjde tento hormonální hybrid "student" knedlofakulty a pseudo psycholog tam, kam patří. Do p.r.d.e.l.e. Tam je místo tohoto šmejda.

gejzovic
3. 10. 2021 • 18:49

ČTby si měla vzít příklad,jak šetřit peníze,jeden člověk dělá celou televizy,zapoměl bych dodadat za pomoci Kalouska,který byl pro něj ožrala vpřímém přenosu,charakter Soukup

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.