Strach z ostudy? Krampolová mizí z Česka: „Nechci manželovi přidělávat žádné trable..." | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Strach z ostudy? Krampolová mizí z Česka: „Nechci manželovi přidělávat žádné trable..."

Hana Krampolová
Hana Krampolová  (Marek Pátek)

Hanka Krampolová (57) si v posledních měsících prožila muka. Vše zapříčinil špatný zdravotní stav, nadmíra alkoholu a neustálé kouření cigaret. Manželka slavného herce dokonce musela být převezena do nemocnice a prožívala velké deprese.

Po těžkých měsících vypadá manželka Jiřího Krampola (80) zase celkem spokojeně. Včera vyrazila do salonu krásy a nový účes ji omladil a přidal jiskru. Vypadá to tak, že se blýská na lepší časy. Hana Krampolová si je vědoma, že svému muži přidělávala v poslední době spoustu starostí a za vše mu je vděčná a doufá, že si nyní trochu odpočine. „Při nemoci jsem hrozně zhubla. Teď už mám sice zase šest kilo nahoře, ale pořád vážím jen 52 kilo. Je mi všechno velké,“ přiznala dle idnes.cz.

„Nechci manželovi přidělávat žádné trable. Jirka se připravuje na natáčení filmu Plavčík a na práci v divadle Semafor a je z toho nadšený. On je hodně  disciplinovaný. Cvičí, plave, pořídil si hole na chození, nekouří a alkoholu si dopřává opravdu jen decentně. A potom se také chystáme na dovolenou do  Tuniska. Jedeme podpořit finalisty Muže roku, kteří tam mají soustředění. Chvíli jsem váhala, jestli letět nebo ne, neměla jsem totiž hlídání pro psa. To se však vyřešilo, tak jedem. Moc se na to těším,“ rozpovídala se Krampolová, které přejeme, aby se už nikdy neocitla ve stavu, v jakém do nedávna byla.

 Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
4. 4. 2019 • 20:54

Alkačka, zlodějka, nemakačenko. Vražedná kombinace 😂

axana
4. 4. 2019 • 16:33

Novej účes ?!? Co takhle novej mozek když je "vypatláno" ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.