Drama na 80. narozeninách Jiřího Krampola: ZÁSTAVA SRDCE NA OSLAVĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drama na 80. narozeninách Jiřího Krampola: ZÁSTAVA SRDCE NA OSLAVĚ!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Profimedia.cz, archiv Blesku)

Zábava dole v sále byla v plném proudu! Jiří Krampol přijímal gratulace k osmdesátinám, v restauraci U vodárny se zpívalo a tančilo. Pak country muziku přerušila siréna sanitky. Jednomu z hostů nahoře v hospodě se zastavilo srdce!

Muž, který nijak zvlášť nehýřil, protože podle obsluhy měl za celý večer jen tři malá piva, nemohl dýchat a zkolaboval. Šlo mu o život. „K pacientovi vyjeli záchranáři specialisté pro urgentní medicínu i lékař záchranky. První vůz byl na místě za pět minut od přijetí tísňové výzvy,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Než zdravotníci dorazili, poskytovali muži první pomoc svědkové události.


Boj o život
„Šedesáti osmiletý muž byl ve velmi vážném zdravotním stavu. Měl zástavu srdce,“ dodala mluvčí. Záchranáři ho podle ní začali neprodleně oživovat. Napojili ho na monitor, zajistili dýchací cesty, základní životní funkce, připojili ho na umělou plicní ventilaci a za pokračující resuscitace pacienta převezli do Všeobecné fakultní nemocnice. „Doufám, že bude v pořádku,“ řekl k tomu Krampol. „Snad to byla jen ta prudká změna počasí.“


Nenahraditelný chlap
Většina gratulací se točila právě okolo zdraví. Herci zatím slouží bez větších problémů. „Jirka mě nejspíš přežije,“ konstatovala manželka Hana Krampolová (57). „Je zdravý, i když on tvrdí, že je jen špatně vyšetřený,“ podotkla s úsměvem. Gratulovat přišla také exmanželka Marta (59), v pořadí třetí paní Krampolová. „Jirkovi jsem popřála, aby jeho čtvrtá žena Hanka nebyla nikdy ex. Jsem přející člověk,“ ujistila deník Aha! bývalá modelka. A proč se po rozvodu s hercem už nikdy nevdala? „Je moc těžké najít chlapa, který by nahradil Jirku,“ zvážněla Marta.

Muž na radnici
Rodák ze Žižkova byl včera také na žižkovské radnici. Nový starosta Alexander Bellu (31, ODS) ho pozval, aby se zapsal do Knihy cti. Jako osobní dárek mu pak věnoval knihu o Jeanu-Paulu Belmondovi (85), která udělala oslavenci velkou radost. A došlo i na skvělý marcipánový dort.

Dopis od prezidenta
Druhý den po oslavě si to Krampol namířil rovnou na Pražský hrad. Převzal si tam osobní dopis prezidenta republiky Miloše Zemana (73). Mimo jiné v něm stojí: „Slavíte životní jubileum vskutku významné a pěkně zaokrouhlené. Počáteční číslice značí, že Vaše narozeniny můžeme směle a s plnou vážností připočítat k osmičkovým výročím, která si letos připomínáme.“

80. narozeniny Jiřího Krampola: Litry rumu! Žádná snobárna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lalia
12. 7. 2018 • 14:28

Posílám velkou gratulaci oslavenci a přeji hodně zdravý a čiperný.S tím tenisem zvolnit!Ať si zdravíčko udržíte.

ivoadler
12. 7. 2018 • 11:11

Osmdesátka už je slušný věk, u chlapa zvlášť. Ale vyděsil jsem se. Podle titulku jsem myslel, že zástava srdce postihla božského Jirku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.