Přestože se zapřísahá, že už nepije, všechno se proti ní spiklo! Hanka Krampolová (57) se těšila, že bude s manželem Jiřím Krampolem (80) točit seriál Kameňákov. „Nevyšlo to,“ posteskla si deníku Aha! Hanka, která po pobytu v léčebně nemůže sehnat práci. Jako by ji pořád někdo trestal za to, že propadla alkoholu...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Takovou krasavici inteligentní a oni ji tam nechtějí.Byla týden v nemocnici a už nechlastá.Zázračně rychle se uzdravila a už si kupuje jenom 2 lahve místo 3 denně.
Před panem Krampolem smeknout - 25 let nikde Hanička nepracuje (od jejích 32) a bohužel mu není oporou, ale přítěží.....Když jsem viděla fota bytu, který opouštěli v Pařížské, tak to byla síla - byt hodně zanedbaný, špína... fuj!!! Hlavně když má pejsek nalakované drápky na červeno
Konečně je někdo rozumný a usoudil na poslední chvíli, že ani do komparsu raději NE. Nemusela se takhle dorychtovat, není tak stará, ale vlastní vinou vypadá dnes tak jak vypadá. Stačí si pustit video z oslavy jejich narozenin, nechtěla jsem ani tomu věřit . Jiřího Krampola je mi dost líto, tohle nemá zapotřebí .
Tak to je síla, když pan Krampol hraje v tom pokleslém seriálu pomalu hlavní roli a pro jeho ženu se tam nenajde ani malý štěk v komparsu, jedna ženská ze vsi navíc by se tam určitě ztratila! Spíš v tom bude strach, že by se Hanička opíjela a dělala svému muži ostudu a zdržovala natáčení.Tohle už nemá jiné řešení než nástup na protialkoholní léčení. Bez vymlouvání a trapných řečí, že Hanka hledá a nemůže najít práci. Během léčení by jí možná došlo, že jako dospělý člověk je sama zodpovědná za svůj život.
Krampol ji musí buď hodně milovat,nebo má výčitky svědomí,že to nechal s jejím pitím tak daleko dojít.Jinej chlap by ji už dávno chytil za flígr a vyrazil.Je propadlá alkoholu.Nic víc v tom není.
Namísto, aby byla oporou Jirkovi, už jenom s ohledem, že je od něho o hodně mladší, tak celá ta léta co se za něho provdala proflákala nečinností a chlastem,je prostě líná a nechala se celá ta léta živit, a on jako by byl slepý..jak se říká,každý strůjcem svého osudu...