Harry v roli otloukánka! Proč tohle snáší? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Harry v roli otloukánka! Proč tohle snáší?

Harry je prý pod pantoflem.
Harry je prý pod pantoflem. (Profimedia)

Navenek to vypadá, že se Harry (34) a Meghan (37) stále vznáší na růžovém obláčku zamilovanosti. Jenže celé je to prý jinak a princ před manželkou neustále couvá a ustupuje, až už skoro není kam.

Podle webu Nový čas pre ženy na povrch vyplavaly informace, že se vévoda ze Sussexu musí doma podrobovat málem křížovému výslechu. Meghan mu prý výrazně zasáhla zejména do vtahů s jeho přáteli z mládeneckého období. Po svatbě s americkou herečkou tak musel prý Harry ze svého života vyškrtnout zejména dva přátele – Astrid Harbord a Toma Inskipa. Důvod? Oba podle dominantní manželky měli na prince špatný vliv!

Tom Inskip byl přítomný i při největším skandálu prince Harryho, kdy se v Las Vegas svlékli do naha při hraní biliardu. „Jako několik dalších lidí, kteří byli v podezření, že měli na Harryho špatný vliv v jeho svobodném období, byl odříznutý z princova života. Přesto že se i Tom oženil a žije spořádaným životem s manželkou Larou. Za vším stojí Meghanina nenápadná snaha odehnat dlouholeté přátele, kteří podle ní jejímu muži neprospívají. Nechce totiž, aby ho cokoliv svádělo k hříchu v době, kdy se má soustředit jen na příchod prvního potomka a na rodinu,“ uvedl údajně zdroj blízký princi.

Ani odbornice na PR a Harryho kamarádka Astrid Harbord, jež se dokonce zúčastnila loučení se svobodou vévodkyně Kate před její svatbou s Williamem, se už k Harrymu nesmí přiblížit. Opět na přání, či spíš rozkaz, Meghan.

Největším trnem v oku byl pro Meghan ale zejména Tom Inskip, jelikož se Harrymu snažil sňatek s americkou hvězdičkou rozmluvit. Z kola ven tak musel jít stůj, co stůj!

Co řekl Harry poprvé o dítěti s Meghan můžete zhlédnout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vhtomas22
29. 3. 2019 • 20:23

-Najdětee nahe_ženy ve vašem městě zde : til.pw/zeny

francoisem...@...
29. 3. 2019 • 18:15

Snadný kredit za 48 hodin Dobrý den, Nabízím Vám kredity s velmi jednoduchými podmínkami nad maximální dobu splatnosti 25 let bez ohledu na zapůjčenou částku. Pokud máte zájem, kontaktujte mě. e-mail: francoisemorandeau@hotmail.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.