Rozvod v královské rodině! Tutlali to několik měsíců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozvod v královské rodině! Tutlali to několik měsíců

Oficiální oslava narozenin královny Alžběty II.
Oficiální oslava narozenin královny Alžběty II. (Reuters)

Královská rodina se poměrně dlouho snažila utajit rozpad manželství. Neteř britského monarchy Davina Elizabeth Alice Benedikte Lewis se prý podle webu Prásk.cz loni rozvedla. Najevo to ovšem vyšlo až nyní.

Neteř britské královny Alžběty II., Davina Elizabeth Alice Benedikte Lewis, je nejstarší dcerou prince Richarda, královnina bratrance. Davina Windsor se 31. července 2004 vdala a Novozélanďana Garyho Lewise (49).

Surfirsta Gary Christie Lewis je povoláním tesař a vlastní firmu, která renovuje domy. S Devinou se potkal během dovolené na Bali a svůj vztah několik let tajili. Jako následnice trůnu, ačkoliv je až na 30. místě, musela Devina požádat o souhlas se sňatkem samotnou královnu. Ta jim svatbu sice požehnala, z královské rodiny na veselku podle uvedeného webu prý ale nikdo nepřišel. Na obřadu v soukromé kapli Kensingtonského paláce tehdy přišli pouze nevěstini rodiče, sourozenci a blízcí přátelé. Manželskému páru se pak narodily dvě děti.

Jenže rodinná idylka po pár měsících skončila. Už několik měsíců se spekulovalo, že se královnina neteř rozvedla. Všichni zasvěcení ovšem drželi událost v tajnosti. Až minulý týden Buckinghamský palác tuto zprávu potvrdil. Davina a Gary se v tichosti rozvedli už minulý rok. Údajně za tím stály kulturní rozdíly a neshody manželů.  

Ikonické outfity britské královské rodiny si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
30. 3. 2019 • 19:07

Kdepak, členka královské rodiny a nějakej tesař, to nemohlo dělat dobrotu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.