Nehorázné chování královské rodiny: Ze slov svědkyně Vám bude zle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nehorázné chování královské rodiny: Ze slov svědkyně Vám bude zle!

Královská rodina
Královská rodina (profimedia.cz)

Nejdřív dopravní nehoda, nyní varování od policie. Princ Philip (97) tentokrát usedl za volant nepřipoutaný a nabízí se otázka, jak může v takto pokročilém věku ještě řídit. Mimo to se ukázalo, že princ není zrovna gentleman.

Manžel královny Alžběty II. (92) princ Philip je anglickým pirátem silnic. O tom se nedávno přesvědčila celá Anglie. Dva týdny po dopravní nehodě, kterou princ způsobil, zasedl za volant bez připoutání. Podle policie za nepřipoutání hrozí pokuta až 100 liber (asi 2900 korun) na místě, ale v případě, že se věc dostane k soudu, může činit až 500 liber (asi 14 400 korun). Řidiči za nepřipoutání nedostávají trestné body.

Neomluvil se

Člen královské rodiny zranil během bouračky matku dvou dětí a prý se ani neomluvil! „Jsem šťastná, že jsem naživu, ale (princ) ani neřekl 'promiňte'. Bylo to traumatizující a bolestné. Čekala bych od královské rodiny více,“ uvedla dle aktuálně.cz Emma Fairweatherová, která si při nehodě zlomila zápěstí, bulvárnímu listu Sunday Mirror. Poté, co Emma vydala toto prohlášení, jí královská rodina poslala vzkaz přes policejního důstojníka. „Zpráva, kterou nám předali, ani nedávala smysl. Zněla: 'Královna a vévoda z Edinburghu by vás rádi pozdravili.' To není omluva, dokonce ani přání,“ dodala poraněná žena.

 Královský trapas: Trump Alžbětě II. zatarasil cestu, musela kolem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
23. 1. 2019 • 12:02

Nastesti jsou kralovske rodine tyhle kecy zapsklych bolseviku, kteri dobsebe soukali celej zivot gothaj a vystudovali malotridku a VUML uplne jedno. Proste zenskou chteli pozvat a omluvit se ji v soukromi,bez dohledu bulvaru. Naopak zenska nema vychovani, kyda na ne spinu pres media a uz se tesi na tucne odstupne, ktere chce jiste temito vybranymi mravy ziskat.

6010
22. 1. 2019 • 09:47

Královská rodina je již silně zdegenerovaná.Neznají ani principy slušného chování.Co si panstvo o sobě myslí? Divím se, že je již dávno Britové nevypráskali bičem.Jen co stojí jejich panské manýry daňové poplatníky.To si nikdo neuvědomuje? A ty jejich vysoké věky svědčí o extra vybraných pochoutkách a zdravotní péči, o které si mohou obyčejní lidé tak nechat akorát zdát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.