Krampol po kolapsu ženy Hanky: TOHLE BUDE POPRVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krampol po kolapsu ženy Hanky: TOHLE BUDE POPRVÉ!

Krampol o manželce Hance: Ztratila chuť žít!
Krampol o manželce Hance: Ztratila chuť žít! (Marek Pátek)

Jiří Krampol (80) má momentálně plnou hlavu starostí. Nedávno mu vzhledem k psychickým problémům a nezdravému životnímu stylu zkolabovala manželka Hana (57). Údajně byla v ohrožení života, její stav se však pomalu zlepšuje. Již v neděli 7. dubna v 18 hodin má být Jiří hostem Gospel Time Party Zuzany Stirské, která se uskuteční v pražském Divadle U Hasičů. Do zpěvu mu sice vůbec není, ale není vyloučeno, že bude „muset“! Stane se z herce poprvé v životě zpěvák gospelu?

Důvod? Zpěvačka Zuzana Stirská, jež dlouhá léta účinkovala v německých televizních pořadech a na zaoceánských lodích, se po revoluci vrátila do Prahy. V roce 1999 založila první gospelový soubor u nás, dnešní Fine Gospel Time, s nímž pravidelně vystupuje po celé republice. Několikrát do roka se v hlavním městě koná zmíněná Gospel Time Party Zuzany Stirské.

Původně se tyto koncerty odehrávaly v divadle Semafor, posléze v Rokoku a nyní v Divadle U Hasičů v Římské ulici. Pokaždé je hostem večera minimálně jedna veřejně známá osobnost – zpěvák, herec, politik... Vtipný rozhovor však Zuzaně Stirské nestačí. Nutí svoje „oběti“ zpívat! Někdy se spokojí i s několika tóny, ale pokaždé dosáhne svého...

Jenomže Jiří Krampol zpívá tuze nerad, navíc na to teď nemá ani pomyšlení. Je tedy dost možné, že v jeho případě Zuzana Stirská udělá výjimku. „Rozhodně nechci nikoho stresovat, nebo dokonce naštvat. Dobře vím, co pan Krampol prožívá, a budu moc ráda, když si přijde mezi nás odpočinout a vyčistit si hlavu. Velmi si vážím toho, že přijal moje pozvání,“ prozradila nám Zuzana Stirská, jež Gospel Time Party zároveň moderuje. A nutno podotknout, že výborně! Atmosféra jejích koncertů se souborem Fine Gospel Time je spontánní a rozhodně ne upjatá, publikum se stihne opakovaně dojmout i zasmát.

Další věc je, že Jiří Krampol se včas doslechl, co Zuzana Stirská se svými hosty provádí. Tedy alespoň co se zpěvu týče. Z toho důvodu nedorazí do Divadla U Hasičů sám, ale přivede si s sebou kamarádku, která pěje výborně! Řeč je o šansonierce s uměleckým jménem Bea Albrecht. „Na její vystoupení se moc těším,“ dodala Stirská s tím, že v průběhu večera zazpívá slavné i méně známé písně všech možných žánrů. A chybět nebude ani živá kapela, složená z předních českých hudebníků!



Přečtěte si
cooppi3.3@...
13. 3. 2019 • 17:10

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.