Zoufalství Krampolové: Potupné odmítnutí a strach o syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalství Krampolové: Potupné odmítnutí a strach o syna

Hana Krampolová.
Hana Krampolová. (profimedia.cz)

Je bez práce a tak se snaží o sto šest, bohužel marně. Manželka Jiřího Krampola (80) Hana (57) se pokoušela procpat do nově připravovaného seriálu. Zatímco její manžel má roli jistou, Hanka odešla s prázdnou.

To, že má kontakty a je manželkou slavného moderátora a herce, není bývalé učitelce v mateřské školce nic platné. Zatímco Krampol má svoji roli jistou, jeho manželka doufaka, že se v novém seriálu mihne alespoň jako komparz. „Teď s ním jezdím na Kameňákov, jak se natáčí. Myslela jsem, že tam dostanu roli, ale nakonec ne. Tak se na ně jen dívám. Jsem tam s pejskem, třeba tam budu někde vidět. Je to škoda, ale roli tam nemám,“ přiznala Krampolová týdeníku Sedmička. Podle informací týdeníku i přes známost svého manžela roli nezískala z důvodu, že nebyla prý schválena producentem.

I přesto, že po pracovní stránce se Krampolové příliš nedaří, poté zdravotní je na tom již lépe. „Daří se mi dobře. Bolí mě to – samozřejmě -, ale chodila jsem rehabilitovat, měla jsem speciální masáže a chodím s pejskem na procházky. Musím s ním chodit. A dokonce nám přestal jezdit výtah, takže to byla rehabilitace! Chodit po schodech do druhého patra…“ řekla Krampolová s dovětkem, že jediné, co ji trápí, je její syn.

„Pracuje v kasinu, ale chce tu práci opustit, protože nechodí lidi a je to špatně placený. Je krupiér a ještě opravuje stroje. Není tam spokojený, ale nevím proč. Chce odejít, ale já myslím, že je tam dobrej. Že nechodí lidi? Za to on nemůže, že jo?!“ řekla Krampolová týdeníku Sedmička.

 Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
9. 3. 2019 • 13:17

tak to bude asi ještě mladá, jelikož pracovat nechtějí především ti mladí.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.