Krampol o manželce Hance: DVA MĚSÍCE BEZ JÍDLA! Zničená krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol o manželce Hance: DVA MĚSÍCE BEZ JÍDLA! Zničená krev!

Jirka by chtěl, aby se manželka Hanička dala co nejdřív do kupy.
Jirka by chtěl, aby se manželka Hanička dala co nejdřív do kupy. (Aha! - Martin Přibyl, Robert Klejch)

Vykoledovala si velké problémy. Hanka Krampolová (57) manželovi Jirkovi (80) opět přidělala starosti. Lékaři u ní zjistili nedostatek červených krvinek. „Je to důsledek rozhašeného imunitního systému,“ řekl deníku Aha! Krampol. 

Sám sice taky drží dietu, protože nechce příliš zatěžovat kolena, ale to, že žena dva měsíce nejedla, pochopit nemůže. „Teď se vlastně léčí i s nechutenstvím,“ prozradil smutně. Hanka, která před převozem do nemocnice před třemi nedělemi kouřila i stovku cigaret denně, kromě nich nevzala do pusy nic jiného. „Teď dostává cigáro, když sní snídani, pak po obědě a po večeři. Tři denně a vlastně za odměnu,“ popsal herec. Za ženou na jednotku intenzivní péče nesmí, proto aspoň mluví často s lékaři. „Říkali mi, že pro léčbu je nezbytné, aby se hlavně ona chtěla uzdravit. Jenže Hanička si tu vážnost neuvědomuje, pořád je skálopevně přesvědčená, že je v pořádku,“ postěžoval si ještě.


Největším přáním Krampola je, aby se mu Hanička vrátila z nemocnice taková, jako byla dřív. „Bylo to krásné, bývala veselá, prožili jsme pěkné chvíle,“ vzpomíná se smutkem v hlase. Ví ale, že to ještě bude hodně dlouho trvat. Její problémy odstartovalo několik úrazů, prášky na bolest zapíjela alkoholem. Loni dokonce skončila v léčebně.

Chudokrevnost naruší celý organismus
Anémie rovná se chudokrevnost nebo jinak řečeno nedostatek červených krvinek. Může za to špatná nebo nedostatečná strava, nevhodný životní styl, stres, nadměrné požívání alkoholu, kouření, ale i některý typ nádorového onemocnění. Postižení bývají bledí, snáz se unaví a víc se zadýchávají. Chudokrevnost narušuje celkovou imunitu a může vyvolávat infekce, chronické záněty, problémy se slezinou, zhoubné nádory, ale i bolesti hlavy, hučení v uších, bušení srdce, motání hlavy, podrážděnost i vážnější psychické potíže.

Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rimmryabov...@...
21. 3. 2019 • 19:27

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

aveneta
21. 3. 2019 • 11:45

tetajulca....souhlasím s vámi, že to musel Krampol vidět jak žije jeho žena ten utápějící život, proto jeho výmluvy také neberu, toto není stav ze dne na den, ale dlouhodobé propadání

tetajulca
21. 3. 2019 • 10:35

A kde byl on, když ona chlastala, nejedla a podobně. To ví všechno až teď? Je to jeho bůhví kolikátá žena, to asi něco vypovídá. V žádném případě se jí nezastávám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.