Rudolf Jelínek: Vážné zranění! Zničené narozeniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rudolf Jelínek: Vážné zranění! Zničené narozeniny!

Jelínek měl pokažené narozeniny.
Jelínek měl pokažené narozeniny. (Foto herminapress a ara)

První minuty jeho narozenin byly tristní. Rudolf Jelínek (84) se včera hodinu po půlnoci vrátil domů z nemocnice. Šili mu rozbitou hlavu a ošetřili zlomený nos. Opravdu drsný dárek. 

Má pech, doma upadl a vážně se zranil. Přitom se major Hradec ze seriálu Třicet případů majora Zemana zrovna letos rozhodl, že oslaví i nekulaté narozeniny pěkně, jak se patří.

„Manželka a přátelé zamluvili prostor v MAT, v tom filmovém klubu. Těšil jsem se,“ přiznal deníku Aha! značně zdecimovaný herec. Měla přijít řada kolegů a kolegyň, všem musela manželka Martina (53) rozesílat smutnou esemesku, že se vytoužený mejdan musí zrušit. Oslavenec místo juchání leží a odpočívá.

Zápal plic a mrtvice

Není to poprvé, co Jelínka zradilo zdraví. Loni v létě a na podzim byl pomalu víc v nemocnici než doma. Trápil ho nebezpečný zápal plic, museli ho kvůli potížím s dýcháním hospitalizovat celkem třikrát. V roce 2016 měl zase dvě mozkové příhody.

 Rudolf Jelínek vzpomíná na natáčení 30 případů majora Zemana

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.