Rudolf Hrušínský nejmladší: Luxusní život s milionářkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rudolf Hrušínský nejmladší: Luxusní život s milionářkou!

Na snímku se svojí manželkou.
Na snímku se svojí manželkou. (D. Kundrát, M. Hykl, archiv Blesku, ara )

Hvězda Discopříběhu Rudolf Hrušínský nejmladší (48) si své soukromí úzkostně hlídá. Z toho důvodu nebylo ani jednoduché vypátrat, kdo je vlastně žena, kterou si před třemi lety vzal. Nyní ale magazín Sedmička přišel s nečekaným odhalením.

Manželka Martina Hrušínská (48) totiž prý rozhodně není chudá jako kostelní myš. V době sňatku s Rudolfem si měla údajně koupit vilu! Ačkoliv oba s médii komunikují jen sporadicky a neinformovali je ani o své svatbě, natož o dalších podrobnostech ze soukromého života, Sedmičce se přesto podařilo vypátrat více. Magazín přišel s tím, že Martina Hrušínská si v době svatby pořídila dům i s pozemkem v obci Karlík v okrese Praha-západ.  Za oboje pak údajně zaplatila asi 5 milionů korun. Na koupi ale měla získat 100% hypotéku. Přesto výše měsíční splátky rozhodně nebude zanedbatelná!

V domě nedaleko Dobřichovic bydlí spolu s manželem Rudolfem Hrušínským nejmladším. A i když dvojice téměř o všem mlčí, o svém seznámení přece jen promluvili: „Poprvé jsme se potkali před deseti lety ve společnosti, kam jsme šli každý zvlášť. Moc jsme si nepovídali,“ přiznala Martina v rozhovoru pro MF Dnes. „Asi za dva roky jsme se zase potkali na nějaké akci, kde jsme měli společné známé, a tam už jsme si povídali. Hlavně o tom, jak jsme oba žili v zahraničí a co nás na tom bavilo,“ svěřila se Rudolfova manželka. Když prý zjistili, že život venku vnímali obdobně, začalo je to spojovat, a pak už to šlo snadno.

Martina Hrušínská se ale v zahraničí angažuje pořád. Je totiž údajně generální ředitelkou jisté německé společnosti.



Přečtěte si
dandova
7. 2. 2019 • 13:58

"Své soukromí tají." On se o něj někdo zajímá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.