Hvězda Discopříběhů Rudolf Hrušínský nejmladší: Pil a řídil?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Discopříběhů Rudolf Hrušínský nejmladší: Pil a řídil?!

Rudolf Hrušínský nejml.
Rudolf Hrušínský nejml. (D. Kundrát, M. Hykl, archiv Blesku, ara )

Chtěl se blýsknout před tchyní a tchánem. Stačilo, aby při odjezdu z luxusní restaurace ale dýchnul do balonku a musel by klíčky od nového volva odevzdat na policejní služebně. Přestože Rudolf Hrušínský nejml. (48) popíjel, sedl si klidně za volant. 

Svým řidičským schopnostem hvězda filmových Discopříběhů zřejmě věří natolik, že si na sedadlo řidiče klidně sedne po odpoledni stráveném popíjením. Ne limonády, ale alkoholu. Fotoreportéři ho zastihli, jak si na Štědrý den vyrazil do centra Prahy. V luxusním teréňáku se nepřiřítil sám, ale vyvezl v něm svou utajovanou manželku a její rodiče.


„S půvabnou blondýnkou se romanticky vodil za ruku. Potom si šli s celou rodinkou prohlédnout nedaleký klášter,“ popsal deníku Aha! náhodný kolemjdoucí.
Poté se odebrali do restaurace, kde si kromě jídla ale neodpustili ani šampíčko a bílé víno. Ruda se nechtěl před rodiči své ženy zjevně shodit, a tak si tu s nimi vesele připíjel. Na sedadle řidiče svého luxusního volva, jehož cena se pohybuje od 800 tisíc korun, se ale zastoupit nenechal. I když byl pod vlivem alkoholu, naložil do auta celou rodinu a odjel domů.

Rodinné tajnosti
Se šmrncovní blondýnkou se oženil v roce 2015. Obřad probíhal ve vší tajnosti, navíc v daleké Itálii. Nejmladší ze slavného hereckého rodu tehdy nic nekomentoval a utajenou veselku nechtěně prozradil až jeho táta Rudolf Hrušínský ml. (72).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.