Zraněná Janečková: Chyba doktorů! Kdo ji zachránil před vážnými následky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zraněná Janečková: Chyba doktorů! Kdo ji zachránil před vážnými následky?

Ester Janečková
Ester Janečková (Foto Aha! – Martin Přibyl, Petr Novotný, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, herminapress.cz)

Výlet do Krkonoš přišel Ester Janečkovou (46) draho! Jeden večer se nechala od kamarádky svézt skútrem na párty – a skončilo to zlomeným ramenem. Přestože bolelo jako čert, »doktor z hor« prohlásil, že to nic není. Moderátorku Pošty pro tebe zachránil až její manžel! 

Úraz se přihodil v Peci pod Sněžkou při hromadné jízdě na sněžném skútru. „Kámoška si myslela, že na něm umí jezdit... No a ona neuměla,“ prozradila Ester, jak došlo k nehodě při převozu na párty. „Kdyby to bylo aspoň při sportu...“ povzdechla si moderátorka, která má zafixovanou pravačku.

Odlomená hlavice

„Ulevilo se mi, že mám ortézu, ve které to tolik nebolí. Doktor v Peci mi totiž řekl, že to nic není, a poslal mě domů,“ rozhořčila se Ester. Naštěstí má za muže vystudovaného chirurga Zdeňka Janečka (47), který si ji sám zrentgenoval. „Manžel zjistil, že to je dost blbá zlomenina! Přesněji se jedná o odlomenou hlavici pažní kosti," prozradila moderátorka.

Nedá si pokoj

Přestože má stále bolesti, tento týden ji na Kavčích horách čeká živé vysílání pořadu pro ženy. „V Sama doma mi to bude s ortézou slušet, ne? A to příští víkend ještě točím Poštu!“ posteskla si Ester.

Itálie nebude!

Ester nesmí s rukou vůbec hýbat. Když bude tuto zásadu dodržovat, bude doba fixace trvat »jen« tři týdny. Poté moderátorku čekají intenzivní rehabilitace. Dle jejích slov bude potřeba rozhýbat zatuhlé rameno. „Blbé je, že za čtrnáct dní jsme měli jet na lyže do Itálie...“ postěžovala si Ester, která se teď na lyže nějaký čas nedostane.

 Ester Janečková: Moje sestra je lesba! Tak proč se synovec (†14) kvůli homosexualitě oběsil? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.