Ester Janečková z Pošty pro tebe: Náročná operace! Otevřou jí břicho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ester Janečková z Pošty pro tebe: Náročná operace! Otevřou jí břicho!

Ester Janečková musí pod kudlu.
Ester Janečková musí pod kudlu. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Petr Novotný, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, herminapress.cz)

Nucené volno se šeredně podepsalo na jejím zdraví! Ester Janečková (42) natolik propadla domácímu cvičení, že si přivodila pupeční kýlu. A teď musí pod kudlu!

Po loňském zrušení Pošty pro tebe měla oblíbená moderátorka volna víc než dost a domácí cvičení ji totálně vzalo. „Cvičila jsem každý den asi pětadvacet minut, až jsem si vycvičila pupeční kýlu a budu muset jít asi na operaci,“ prozradila deníku Aha! Janečková. Její manžel a chirurg na pražské Bulovce Zdeněk Janeček teď pro ni hledá termín zákroku. „Zatím ho nemám. Většinou se tam zůstává ležet, ale já doufám, že se domluvím, že nebudu muset,“ doufá moderátorka.

Jenže risk se zdravím se jí už v minulosti vymstil. „Před sedmi lety jsem měla kýlu operovanou už jednou, ale vrátila se zpátky. Moc jsem nedodržela klid po operaci,“ přiznala Ester na akci Pohlednice Lejly Abbasové na pomoc masajským dětem v Keni. Už v lednu se »Pošta« vrací na obrazovky, točí se první díly a Ester bude muset být v parádní kondici.



Přečtěte si
cotonice
30. 11. 2015 • 18:15

Co to zase píšete za hovadiny ?" Otevřou ji břicho" ? Operace kýly je jedna z nejlehčích a břicho se neotvírá. Navíc si to způsobila sama svou blbostí.Jste snad "na hlavu"!

eisenbieger
27. 11. 2015 • 07:08

to bude naka co vaří kafe a podrzi kdyz si jeji sefik potrebuje odstriknout

honzina
27. 11. 2015 • 06:09

Ty mi nestojíš za to abych se tebou vůbec zaobírala, podle nicku počítám, že jsi jeden z našich inteligentních poslanců, nebo že by ředitel zeměkoule?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.