Smutná slova Hlaváčové v den pohřbu manžela: Nejsem teď při smyslech... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutná slova Hlaváčové v den pohřbu manžela: Nejsem teď při smyslech...

Vdova Hlaváčová prožívá nejtěžší období v životě.
Vdova Hlaváčová prožívá nejtěžší období v životě. (Foto Blesk – Robert Klejch, soukromý archiv, Karel Kopáč, profimedia.cz)

Jak už jsme Vás informovali, dnes v 11 hodin proběhne ve zlaté kapličce poslední rozloučení s hereckou legendou Luďkem Munzarem (†85). Jeho skon rodina stále oplakává a dle slov blízkých dlouho ještě oplakávat bude.

V sobotu podlehl oblíbený herec Luděk Munzar vážné nemoci. Dnes mu veřejnost i kolegové dají poslední sbohem. Ačkoliv jeho smrt pochopitelně nejvíce zasáhla jeho rodinu, bude moc chybět i hereckým parťákům a fanouškům. Vdova Jana Hlaváčová poskytla 24 hodin před pohřbem první slova o smrti manžela. „Nezlobte se, zavolejte, až bude po všem. Nejsem teď při smyslech a nejsem schopná slova. Jediné, co vám můžu říct, je to, že můj manžel byl především slušný člověk. Kvůli tomu jsme si ho také nejvíc cenila,“ pověděla Hlaváčová, která trpí Parkinsonovou chorobou.

 Vdova Hlaváčová promluvila o smrti Munzara! A hvězdu seriálu MOST! Hofmanna chtějí i v zahraničí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.