Velké odhalení Stašové: S tímhle mužem prý dožije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velké odhalení Stašové: S tímhle mužem prý dožije!

Simona Stašová není sama!
Simona Stašová není sama! (Foto pro Aha! - Lenka Hatašová, archiv S. Stašové, ara )

Dobří holubi se vracejí. To platí i u herečky Simony Stašové a jejího exmanžela.  Jak to tak vypadá, charismatická herečka není sama, ale v utajení udržuje vztah s otcem syna Marka (33).

Italský exmanžel je jejím osudem. Alespoň tak to vypadá z rozhovoru Simony Stašové, který poskytla dle Sedmičky pro televizi Seznam. Herečka žila osm let s Italem, kterému dokonce porodila syna Marka. Nyní už víme, že Eusebio Ciccotti není milostí, ačkoliv mu Simona kdysi nasadila parohy! „Já jsem vždycky strašně chtěla Itala. Mám pocit, že jak věřím na ty budoucí a minulé životy, v minulém životě jsem musela být v Itálii kočkou, se kterou dobře zacházeli, kterou hýčkali… Já jsem se zamilovala do Itala, byli jsme spolu osm let manželé, máme napůl italské dítě, hraju italské hry,“ rozpovídala se Stašová.

Už nejsem rošťák

„Jaká je výhoda a nevýhoda být s cizincem? Já nemám pocit, že jsem s cizincem. Já mluvím italsky, on nemluví česky, vyčítá mi to. My jsme dodneška velcí kamarádi, a dokonce by se skoro dalo říct, že jednou spolu dožijeme, protože ono to tak najednou vypadá, že jsme si zbyli… Je to typ jako můj táta. Je to strašně inteligentní člověk, já jsem vedle něj submisivní… Je s ním sranda, má humor, je to profesor na škole, učí dějiny divadla, dějiny umění a italštinu, takže máme něco společného, umění. Je filmový kritik a přetáhnul spoustu českých filmů do Itálie. Je to takové neverending (nekončící, pozn.red.) mluvení. My jsme nikdy vlastně ten dialog nepřerušili, jen já jsem prostě byla rošťák. Ale už zase nejsem!“ prozradila překvapující skutečnost Simona.

 Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bello
1. 2. 2019 • 17:48

zase kecá a žvaní nesmysly.Ten už ji nechtěl ani poprvé a kdyby nebyla v jiným stavu a Bohdalka furie tak by si ji nikdy nevzal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.