Falešná černošská modelka a její manžel tvrdí: Narodí se nám černoušek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Falešná černošská modelka a její manžel tvrdí: Narodí se nám černoušek!

Martina Big se vdávala na Havaji.
Martina Big se vdávala na Havaji. (Foto: Profimedia, ara)

Německá modelka Martina Bigová s obřími implantáty, která se dobrovolně nechala přebarvit na černošku, čeká miminko a tvrdí, že se jí narodí černoušek, ačkoliv otec dítěte je také běloch. Jak je to tedy možné?!

Bílý pár, který se zamiloval do aplikování injekcí, které jim ztmaví kůži, čeká miminko. Martina Bigová (30), která si dále libuje také v obrovských implantátech, pověděla dle DailyMailu v pořadu This Morning o tom, že porodí černé miminko. To okamžitě vyvolalo lavinu komentářů s tím, že její výrok nemůže být pravdivý, protože bílý pár přeci nemůže mít dítě tmavé pleti. Šokovaná moderátorka ranní show se vzápětí Martiny zeptala, zda jí toto tvrzení potvrdili i lékaři.

„Jo, říkali, že bude černé. Také jsme diskutovali o kojení, a zda je to pro mě bezpečné mít dítě,“ odpověděla moderátorce modelka s tím, že, zda dítě bude čokoládově hnědé nebo trochu světlejší jí je jedno. „Je mi to líto, ale žádná utracená částka za kosmetické změny nebude mít vliv na tvou genetiku. Když ses narodila bílá, tvé dítě bude také bílé. Myslím si, že si Martina potřebuje najít nového lékaře,“ napsal jeden z fanoušků.

Německá modelka tak způsobila pořádný rozruch, a pokud by se jí narodilo miminko tmavé pleti, budou fanoušci spíše jejího partnera považovat za paroháče, než aby uvěřili v tento zázrak. „Já jednoduše cítím, že jsem černá, ale je těžké popsat to správnými slovy,“ dodala Martina.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.