Vévodkyně Meghan se prořekla: Porodí Dianu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Meghan se prořekla: Porodí Dianu?!

Meghan s manželem se už miminka nemohou dočkat
Meghan s manželem se už miminka nemohou dočkat (profimedia.cz)

Už v únoru? Nebo snad v březnu? Vévodkyně Meghan (37) uťala spekulace ohledně termínu porodu jejího a Harryho (34) prvního potomka. Prořekla se, že rodiči se stanou koncem dubna, možná začátkem května. Pohlavím děťátka se prý nechají překvapit, vše ale ukazuje na holčičku.

Meghan o očekávaném miminku promluvila při návštěvě města Birkenhead, kam dorazila i s chotěm. „Řekla mi, že je v šestém měsíci a rodit by měla na přelomu dubna a května,“ prozradila jistá Kim Thompson, která měla možnost s vévodkyní krátce poklábosit.

Jako královna

Existuje tedy šance, že capart přijde na svět v den 92. narozenin královny Alžběty II., tedy 21. dubna! Anebo snad 23. dubna, kdy oslaví první narozeniny princ Louise, třetí potomek Kate (37) a Williama (36) a tedy její/jeho bratranec? A ještě třetí možnost je ve hře – pakliže nebude capart z bříška spěchat, mohl by mít narozeniny ve stejný den jako sestřenka Charlotte (3), tedy 2. května...

Konec sázek

Ač se Meghan dušuje, že neví, zda porodí kluka či holku, vše ukazuje na něžné pohlaví. Největší britská sázková kancelář Betfair totiž o uplynulém víkendu přijala podezřele velké množství sázek na to, že se narodí dívka, a tak možnost tipovat pohlaví stáhla z nabídky. Záhy naopak vypsala kurzy na jméno a ten suverénně nejnižší má Diana

Šance, že se královské miminko bude jmenovat po Harryho a Williamově tragicky zesnulé mámě (†36), má kurz 8:1, následují Alice (13:1) a Grace (14:1).

 Kate a Meghan na Wimbledonu



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.