Magický vánoční úplněk je tu! Čeká nás… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Magický vánoční úplněk je tu! Čeká nás…

Úplněk.
Úplněk. (Foto: Lunamagia.blogspot.com)

Úplňky v období kolem zimního slunovratu nemají konkurenci. Vánoční úplněk pro tento rok můžeme očekávat 22. prosince. Úplňkový Měsíc během vánočních nocí vystoupá nad obzor mnohem výš než v létě a přinese sebou nejen magické účinky!

Příchod zimního slunovratu, úplňku či konjunktura Venuše se Sluncem ovlivní vaši pohodu a zdraví, stejně tak jako nadcházející Vánoce. Zmíněný slunovrat nastane letos 21. prosince ve 4:19 světového času. O den později nastane úplněk a tato kombinace výrazně ovlivní váš organismus. Ideální je proto hladovka, což v období svátků je pro mnohé nepředstavitelné.

Úplněk vám přinese štěstí ve hře, takže neváhejte vsadit drobnou či větší částku. Avšak v oblasti partnerských vztahů je potřeba menší ostražitosti. Doporučujeme opatrnost při vánočním pracovním večírku, zejména pod vlivem alkoholu, může totiž nastat situace, která otestuje sílu vašeho partnerského vztahu. Zátěžovou zkouškou projde také doprava. Úplněk zvyšuje riziko dopravních nehod, a proto vánoční stromek vezte špičkou dozadu, dárky pořádně připevněte.

Vánoční úplněk přichází pod vládou Raka, který má vliv zejména na rodinu, domov a city. Tedy všechny pilíře, které jsou v období svátků pro nás nejdůležitější. Většina z nás během prosincových svátků překypuje emocemi. Díky Vánočnímu úplňku budou naše city rozptýlené a vše budeme velmi intenzivně prožívat. Pokud budete mít ve svém okolí někoho, koho zrovna trápí nějaké problémy, nepokoušejte se mu sdělovat těžkou pravdu, postačí pouhé obejití.

Úplněk ve znamení Raka nastane 22. prosince v 18:48! Nadělí nám velkou dávku emocí a předvánoční harmonie, umí být však i zrádný. Buďte tedy opatrní a využijte správně magickou energii, kterou nám úplněk dopřeje.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.