Série magických úplňků je tady: Na co si dát POZOR? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Série magických úplňků je tady: Na co si dát POZOR?

Další úplněk nastane 30.dubna.
Další úplněk nastane 30.dubna. (Instagram)

V letošním roce nastane v Česku doslova magické období. 31. Března začala série úplňků, která velmi zásadně ovlivní naše životy. Čeká nás série celkem devíti úplňků, které v součtu dne, měsíce a roku dávají dohromady vždy číslo 9.

Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová předpovídá konec jedné velké etapy a lidé mohou začít novou, lepší etapu. K této příležitosti podle Suchardové přispívá i samotný rok 2018. Čísla nám dávají možnost změnit své životy a očekávají, že lidé najdou hlubší smysl svého života.

Devítka v numerologii uzavírá číselný kruh. "Co bylo nasbíráno od jedničky po osmičku se ocitá v chaosu a úkolem devítky je znovu nastolit systém a řád. Touto transformací se uvolňuje to, co je již zastaralé, nepotřebné či falešné," vysvětluje Lippertová Suchardová pro TN.cz.
Období magických úplňků odstartovalo 31. března a skončí dva dny před Štědrým dnem, kdy proběhne poslední. Úplňky jsou unikátní souhrou jednotlivých čísel v jejich datech. Vždy dají dohromady číslo 9 nebo číslo, které je jím dělitelné. Například u 30. 4. 2018 je součet následující: 3+0+4+2+0+1+8=18. A pak 1+8=9.
I přesto, že nám čísla dávají možnost začít znovu, numeroložka varuje, ať s touto možnosti lidé zacházejí opatrně a během následujících úplňků jsou velice obezřetní. "Můžeme též být zaskočeni událostmi, které se i bez našeho přičinění odehrávají, tak že se nám majetek, situace a lidé doslova vymykají z rukou. Samozřejmě to způsobí mnoho potíží a zmatků, stres, úzkost i neklid," řekla numeroložka pro TN.cz.
Následující úplněk nastane už 30. dubna. Konečný součet dat tak dá dohromady číslo 18. "Tyto dny jsou silné, podnikavé, ambiciózní až revolucionářské. Mozek pracuje rychle a přesně jako zpravodajská centrála. Konflikty nejsou na závadu, protože tímto dojde k brzkému vyjasnění a ukončení problémů," řekla Suchardová pro TN.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.