Oblíbená zpěvačka (†34): Po Dunaji emigrovala, teď se v něm utopila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Oblíbená zpěvačka (†34): Po Dunaji emigrovala, teď se v něm utopila!

Zpěvačka Ancy Pop (†34)
Zpěvačka Ancy Pop (†34) (Foto Profimedia.cz, Instagram )

Byla krásná, sexy, milovali ji až v dalekém Japonsku, spolupracovala i s balkánskou superhvězdou Goranem Bregovičem (68), který často vystupuje v České republice. Čekala ji velká kariéra, ale místo toho záhadně zemřela.

Auto rumunské zpěvačky Ancy Pop (†34) sjelo do ledového Dunaje. Mrtvolu blonďaté krásky našli potápěči v zatopeném voze. Strážce zákona zalarmovala sestra zpěvačky poté, co se Anca neukázala doma v neděli na rodinné oslavě. Co se přesně stalo, je zatím záhadou, zdá se ale, že na sněhu nevybrala mírnou zatáčku, a protože v ní chybí svodila, zahučela s autem do řeky.


Anca má za sebou zajímavý život. Narodila se v jihovýchodním Rumunsku. Když jí byly tři roky, její rodina se před komunistickým útlakem vydala na nafukovacím člunu po Dunaji do emigrace, přes Jugoslávii se dostali na Západ a nakonec požádali o azyl v kanadském Ontariu. Do Rumunska se vrátila rodina v roce 1993, kdy již v zemi nepanoval totalitní režim.


V konzervativním Rumunsku vzbudily pobouření její polonahé fotografie, kterými zásobovala fanoušky na Instagramu, a také přiznání, že žije s ženou. I tak ale patřila k největším hvězdám tamní scény.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.