Srdceryvná prosba na Alžbětu II. kvůli dusnu s Meghan: Klid a mír pod stromečkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Srdceryvná prosba na Alžbětu II. kvůli dusnu s Meghan: Klid a mír pod stromečkem?

Urovná Alžběta II. rozbroje kolem Meghan v královské rodině?
Urovná Alžběta II. rozbroje kolem Meghan v královské rodině? (Foto Profimedia.cz)

Vztahy Thomase Markle (74) a jeho dcery Meghan Markle (37) jsou již několik měsíců na dobu mrazu. Jelikož s ním dcera kvůli jeho spolupráci bulvárem nemluví, chce bývalý osvětlovač intervenovat u britské královny Alžběty II. (92).

Meghanin otec doufá, že hlava královské rodiny jeho dceři promluví do duše. „Ocenil bych cokoliv, co by udělala, a myslím, že by ráda vyřešila problémy v rodině. Všechny rodiny, královské, nebo jiné, jsou stejné a lidé by měli být spolu hlavně v období svátků,“ tvrdí starý Markle na webu Daily Mail. Kensingtonský palác zatím nejnovější prohlášení otce Meghan nekomentoval. 

Markle by byl rád, kdyby si s Meghan opět k sobě našli cestu a měli spolu lepší vztah než dosud. „Moc miluji svou dceru a ona to musí vědět,“ řekl podle webu. Vztahy Meghan s otcem jsou špatné od doby, kdy se v několika rozhovorech s bulvárem navážel do královské rodiny. Před svatbou své dcery se dokonce nechal fotit během příprav na svatbu, jak si zkouší oblek na svatbu nebo cvičí.

Markle však přiznal, že šlo o nafingované snímky. Meghan, která pro něj krejčího domluvila, všechno sjednala v absolutní diskrétnosti. Neexistovala tak žádná možnost, jak by se o tom měli paparazzi dozvědět. Na královskou svatbu nakonec nepřijel, údajně kvůli operaci srdce.

Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.