Sexy žena hokejového bijce Šlégra: Pod stromeček by ráda miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy žena hokejového bijce Šlégra: Pod stromeček by ráda miminko!

Lucie Králová Šlégrová
Lucie Králová Šlégrová ( Foto Aha!: M. Hykl, D. Kolářová)

Zahájení nové zimní sezóny ve Špindlu si užívala po svém. Spíš než lyžování řádila Lucie Králová Šlégrová (36) na sněhu jako malá. A jak Aha! prozradila, možná tak trochu trénovala. S manželem Jiřím (47) by ráda miminko.

„Ve Špindlu jsme s Jirkou po osmi letech a navíc bez dětí. Slavíme tady vlastně výročí, protože právě sem jsme vyrazili v našich úplných začátcích,“ svěřila Aha! bývalá modelka. Zatímco bývalý hokejista se zdržoval spíš v restauraci, kde jedl a popíjel, jeho manželka se i na pár metrech sněhu vydováděla. Mezi bobováním a stavěním sněhuláka si pak odskočila vybrat vánoční dárek – luxusní kombinézu na lyže, kterou jí Šlégr odběhl zaplatit ze své kreditky.

Na hory nevyrazili ale jenom vzpomínat. „Rádi bychom měli miminko, tak třeba se tady zadaří,“ dodala tajuplně. Potomky zatím mají jenom ze svých prvních manželství. Jiří dceru Jessiku (18), ona syny Roberta (12) a Richarda (9).

 Jiří a Lucie Šlégrovi o bujném mejdanu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
10. 12. 2018 • 13:44

Na kojení vypadá připraveně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.