Miss Králová po 9 letech promluvila o vraždě partnera! Tak jak to tehdy bylo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Králová po 9 letech promluvila o vraždě partnera! Tak jak to tehdy bylo?

Lucie Králová
Lucie Králová (Pro Aha! - Jan Tůma)

Psal se rok 2004 a dlouhonohá studentka Lucie Králová randila s Václavem Krejcárkem (†34). Ten kvůli Lucce opustil po téměř desetiletém manželství svou ženu Helenu a rozvedl se. Jenže jeho exmanželka bolest neunesla a muže, který ji zklamal, popravila výstřelem z pistole. Lucie až teď o všem promluvila.

Předně je nutné si připomenout, co se tehdy stalo. Václav Krejcárek a Helena Součková (†34) spolu žili v manželském sňatku skoro deset let. Podle sousedů žili spokojeně, byť neměli děti, jen dva psy. Pak ale Václavovi přes cestu přeběhla mladičká Lucie a bylo vymalováno. Manželství se sesypalo jako domeček z karet a následoval rozvod. Jenže Helena Václava nepřestala milovat a nehodlala se smířit s tím, že ho bude mít jiná. Navíc prý hrozilo, že přijde o střechu nad hlavou.

"Václava i po rozvodu milovala. Když se dozvěděla, že začal žít s Lucií, zhroutil se jí svět," řekli tehdy Blesku rodinní přátelé Krejcárkových. "Byla to slušná, milá paní, celkem přátelská, nikdy by mě ve snu nenapadlo, co se jí honí hlavou. Spíš pan Krejcárek byl typ hrubiána," popisovali bývalé manžele lidé ze sousedství. Ti také tvrdili, že Václav koupil tehdy ještě studentce Lucii byt i auto.

Bolest nakonec v zoufalé Heleně vygradovala tak, že nejprve zastřelila dva psy, které společně s Václavem měli, pak nevěrného Václava a nakonec sebe. Okolí bylo v šoku a svět se zhroutil i mladé Lucii, která záhy odstoupila z boje o korunku Miss.
„Asi čtyři nebo pět měsíců jsem byla zavřená v bytě se zataženými závěsy a ani se psem jsem nebyla schopná jít ven,“ prozradila teď televizi Prima Lucie, která o tragédii promluvila po mnoha letech. Nakonec ji prý z nejhoršího pomohl bratránek, který jí zkrátka donutil se vrátit do života.

Lucie ale potřebovala změnit i prostředí, protože tam, kde Václav žil, byla v očích mnoha lidí tou, která tragédii zavinila. „Rozeslala jsem životopisy a začala pracovat v Praze v advokátní kanceláři. To mi hodně pomohlo, došlo mi, že život nekončí,“ pokračovala ve vyprávění Lucie, která se už v roce 2005 do bojů o titul Miss vrátila a zvítězila. Následně se vdala, porodila dvě děti a rozvedla. Teď randí s bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem.



Autor:  ph

Přečtěte si
britva
20. 4. 2013 • 17:30

 MEGA DUDYZMUS

pavucinka
20. 4. 2013 • 17:11

 Ženatí jsou pro slušnou ženu tabu. Nevěra by neměla být tolik tolerovaná, to je prostě humus morálka.

j-a-n-a
19. 4. 2013 • 15:38

Tak o našich poslancích se všeobecně ví,že jsou to tupci,takže se asi není čemu divit,že když tahle nemožná kreatura rychle rozhodila nohy a vyvalila na něj ty svý hnusný kozy,že ztratil hlavu,no ztratil,on v ní nic nemá,tak toho moc neztratil,Jen ztratil svoji rodinu a vlastní dceru,které upíral výživné a raději všechno cpe týhle "modelce".Mě prostě připadá jako kredenc.

mirekk
19. 4. 2013 • 13:37

Tahle ženská mi nebyla nikdy sympatická, ani se mi nelííbí. Staví jen na těch lajdákách, ale je nepříjemná, obličej má děs běs, frňák jak když kousla do jablíčka z frňákovníku, ošklivý obličej a hřmotná je, taková selka, nehezká. A hlavně - bezskrupulóznní mrcha a sFině, co jde DOSLOVA přes mtrvoly, hybrida. Přeju jí, aby se jí to vráilo, a dvojnásobně, šeredce zlé chamtivé!! A ono se jí to fakt vrátí. Bez starosti.

mirekk
19. 4. 2013 • 13:32

Přesně, nad tím taky kroutil hlavou, ti tam snad chlastají, nebo co, když odhlédnu od toho, že nemají ponětí o pravopisu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.