Jiří Šlégr (43) neuposlechl rodinu a tvrdě na to doplatil: Chodit bude už jen s obtížemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Šlégr (43) neuposlechl rodinu a tvrdě na to doplatil: Chodit bude už jen s obtížemi!

Lucie Králová si teď svého Jiřího užije doma víc. S aktivním hokejem totiž končí kvůli zranění.
Lucie Králová si teď svého Jiřího užije doma víc. S aktivním hokejem totiž končí kvůli zranění. (Foto: Aha! - Mária Rušinová, marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Olympijský vítěz a hokejová hvězda litvínovského celku má velké zdravotní problémy. A přiznává, že je to daň vrcholovému sportu, v němž dosáhl skvělých výsledků u nás i v zámoří. Koncem ledna se však potvrdilo, že měl uposlechnout své nejbližší, kteří ho od další aktivní kariéry odrazovali. Vážně si porazil záda, na další hokej může definitivně zapomenout a bude rád, když nezůstane kulhajícím invalidou nadosmrti.

Po lednovém zranění zad je Jiří Šlégr hokejově vyřízený. "Bolavá záda jsem měl vždycky, ale ta situace se nyní zhoršila. Mám problémy s ploténkou a pravděpodobně s ní budu muset v blízké době na operaci. Ale momentálně to příliš neřeším," řekl v rozhovoru pro Aktuálně.cz. Jeho rodina ho přitom již dlouho od hokeje odrazovala: "Rodina byla a stále je proti.  Jsem v tomto ale bohužel paličatý a chtěl jsem si jít za svým i na úkor toho, že dnes kulhám. Tak to je. Sport vám něco vezme a něco dá. Mně vzal zdraví."


Jiří Šlégr se minulý rok zasnoubil se sexbombou Lucií Královou (33), která si ho alespoň více užije doma, ale ze zdravotního defektu partnera asi moc radost mít nebude. "Nemohu prakticky stát na noze. Je mi to líto, ale bohužel to tak je.  I kdybych zraněný nebyl, letos je to pro mě v každém případě poslední sezona," prohlašuje hokejový matador "Guma" s tím, že na led už se teď dostane maximálně v teplákách jako pomocný asistent trenérů.
Přes nesporné kvality Jiřího Šlégra coby hokejisty, plnil před časem stránky médií více jako Paroubkův oblíbený sociální demokrat a poté díky skandálním okolnostem rozchodu se svou bývalou manželkou Kateřinou (43), tahanicemi o dceru Jessiku a milostným vztahem s  Miss ČR 2005 Lucií Královou. V poslední době se opět stal oporou litvínovského hokeje, který postupem do play off hokejové extraligy dosáhl velkého úspěchu. Jenže pro Šlégra budou boje o cenné kovy už jen smutným posedáváním na lavičce.



Přečtěte si
6010
9. 8. 2016 • 16:54

Nemelou tu spíš Boží mlýny?

anezat
29. 3. 2015 • 18:22

Jiří je k politování.

fidik313
29. 3. 2015 • 15:44

Proboha Jiří cos na té Králové vidíš vždyť je to vyžilý žebřiňák.Co tě vedlo k tomu opustit manželku a dceru ve tvém věku? Máš po kariéře padesátka a nemoci už kolem obcházejí a to chce kvalitní rodinné zázemí Tak to ti ta nová těžko dá.

britva
28. 3. 2015 • 18:32

jen aby mohl v ložnici pořádně přirážet, jinak má šlus i s bejvalou miss ČR 2005 a bude si už jenom honit na vozejku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.